![]() |
Uygun:"Adalet varsa şampiyonuz" Beşiktaş Denizli’de kaybeder. Biz de G.Saray’ı yenersek hak yerini bulur. Umudumuz yüksek.” Sivasspor'un başarılı hocası Bülent Uygun FOTOSPOR’dan haber müdürü Ruşen Güven’e konuştu: “Son 2 yıldır elde ettiğimiz başarılar ortada. Geçen sezon da son 2 haftaya zirvede girmiştik. Ancak şanssızlık yaşadık. Şimdi daha da ileriye gittik. G.Saray’ı da yeneceğimize inancım tam. Şampiyonluk için galibiyet yetmiyor. Ama ben futbolun adaletine inanıyorum. Biz eğer iyi oynanamıza rağmen G.Antep ve Belediyespor’a yenilmeseydik şimdi bunları konuşuyor olmayacaktık. 3 yıl önce F.Bahçe’nin başına gelenler Beşiktaş’ın da başına gelebilir. Denizli maçında hakemin ilk düdüğü ile son düdüğü arasında yaşanacak olayların bizi zafere götüreceğine inanıyorum. Denizlispor’a ve futbolun adaletine güveniyorum.” |
tövbe yarabbi yaresülallah:(:( bir sus be adammm |
adalet varsa diyor hala yaw.kardeşim bjk nın puan kaybettiği haftalarda kazansaydınız da şampiyon olsaydınız.hem siz kendi maçlarınızı kazanamıyorsunuz hem de adaletten bahsediyorsunuz.siz kazanamadınız puan kaybettiniz beşiktaş da oynayıp kazandı maçlarını sizin önünüze geçti.burda daha ne adaletinden bahsediyorsunuz ben anlamadım. |
Ona bakarsan bizimde bu zaman kadar ne kadar çok şampiyonluğumuz gitti bu şampiyonluk bizim hakkımız biz buralara dişimizle tırnağımızla geldik;) |
Tövbe yarabbim ya,futbolun adaletiymiş,iyi misin Bülent?:( |
ben bülent uygun ve başkanları mecnun odyakmaz kadar ******** insanlar tanımıyorum arkadaşlar ne zaman mağlup olurlarsa olsun hep bir sorun cıkarıyorlar federasyon ve hakemlerle ilgili ikiside artist biri maç izlerken loja da tespih sallar biri yedek kulübesinde oturakları tekmeler takımca salak bunlar yha :D biraz haddinizi bilip yenilmeye tahammül edeceksiniz |
Açtıracak Ağzımızı bu şimdi..Olum mal mısın ? Beşiktaş Taraftarını karşına alıyosun..Konuştuklarını kulağın duysun,ne demek lan Adalet yerini bulur ? Sen hakim misin Savcı mı ?? 2 senedir Anti-Futbol ve hakem şanslarıyla buralara geldi, biyerleri kalktı kendi Wenger sandı öküz..İşine bak fazla kurcalama,altında kalırsın.. |
Hoştt Bülent Uygun Hoşştt |
bulent dogru soyle fb kac para aldınn fb den ... oynadgın futbol futbol mu kı adalet ıstıorsunnn anguttttt:D:D:D |
futbolun adaletı olsa suan 17 sampiyonluğumz olurdu uygun |
bülent uygun beyaz deseneeeee;) |
basında yazılan tüm bu sözleri sarfettiyse hakikaten çok boş bi adammış... |
insan ziyanıı.. bu insan küfürü hakedioo |
hay senin adaletine sanada ............. adam olun biraz adam.. |
adalet olsaydi sen birak superligi 3 ligde bile oynayamazdin besiktas sana oyle bi koyarki sivasspor taraftari bile ayakta alkislar .....susss actirma agzimi ...git hayvanat bahcesine orda maymun denilen kardeslerin var |
arkadaslar lutfen denizli macinda bu bulent uygunsuza bir cevap verelim |
yeter artik yeterya sen kimsin allah askina kimsin digerlerine laf atmaya cok merak ediyorsun kendine ilk önce bak ne lan öyle hakemlere bagirmak saldirmak bagra bagra anadolu takimi sampiyon yapmazlar diye sonra ben arsene wengerden daha iyiyim diyebilecek kadar utanmaz sonrada 7yerim 9 yerim ama 8 yemem diyecek kadar serefsizsin artik sus konusdukca batiyorsun adalet diyor birde bulmus bir anadolu sampiyon yapmaz bahanesini almis birkac kisi oda inaniyor bu bahaneye gidiyor marka yapacakya |
denizlispor'a güveniyorum ne ya? adalet olsaydı ne ya? altıpastan topu dağlara taşlara vuran oyuncularında biraz beceri olsaydı..egoların ve bencilliklerinin yerinde biraz mantık olsaydı..emin ol şu an şampiyondunuz..gelgelelim maça..böyle rezalet bir hakem komitesi görülmedi..görülmeyecek..denizli-beşiktaş maçı cinayet maçıdır..olası bir mağlubiyette heleki hakem hataları direk sonuca etki ederse bunun altından kimse kalkamaz..!sen böyle açıklamaları bırak da kendi takımınla ilgilen..!allah görüyor..ona göre de cumartesi günü sonuçları görcez büllü efendi..! |
ne kadar çok konuşuyor yahu susta işine bak azcık.. adalet sağlanacak inşallah cumartesi beşiktaşım şampiyon olunca |
Ona göre istediğiniz hakemler atandı, ama hepinizi yenip şampiyon olucaz. |
Ulan daha ne adaleti istiyorsun , Beşiktaş-Denizlispor Maçında Deniz Çoban Atanmış.. |
Köpeklerde konuşuyormuydu ? Hoştttt Köpek.... ŞampiyoN BEşiktaŞ.... |
Alıntı:
|
Bülent Uygun seni hakemler yarışta tuttu. Önce bi onlara teşekkur et. Yoksa şimdi en az 10 puan geride olacaktın. Sana yapılan kıyakların kıymetini bil ve hiç olmazsa sus. Beşiktaş'a yapılan haksızlıklar olmasaydı şimdiye çoktan hepiniz turist olacaktınız. Sana çok konuşunca çok antipatik olduğunu söyleyen bir abin yok mu? |
Bu adamda beyin erimesi var bence gün geçtikçe beyin küçülüyor. |
hakem hatalarından kazandığın puanlarla buralara geldin bide adelet diyosun yazıklar olsun senin gibi adama |
Alıntı:
deniz çoban ne kadar doğru bilgin var mı ? |
Lan de get.. Adalet sürekli yerini bulsaydı; 25 yıldızımz olurdu armanın üzerinde...Boş boş konuşmayın şampiyonluk üzeri..Haksız kazandğmz bir maç gösterisnler yaw? Anca Laf...O konuda kimse bizim kadar mağdur değildir meraklanmayın.. |
Yav...üstü açık kalmış herhalde...ben bu konu ile ilgili tek kelime bile yazmam..Bülent Uygun kim ki..futbol hayatının en büyük başarısı 2-3 sene fenerde oynamak olan..Futbol dışı ,dini suistimal eden mesajlarla milli takıma sıçramaya çalışan,Beşiktaşa bulaşarak gündeme gelmeye çalışan bu cüceye bundan sonra tek kelime bile yazmayın arkadaşlar..o bizlerin tepkisi ile gündeme gelmeye çalışarak,kendi futbolcusunun emeğini bile kirletmekten çekinmiyor..ona tek sözüm var..zavallı... |
Alıntı:
Her kaybettikleri maçtan sonra konuştukları kadar icraat yapsalar şampiyon olurlardı:D |
köpeklerin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı hak eden biziz ve alacaz o kupayı senin tebellütün yetmez o kupaya |
Alıntı:
|
ağlamakla şampiyon olunmaz bülent bey çıkıcaksın oynayacaksın olacaksın kendi işini kendin göreceksin el in denizlisinden medet ummayacaksın fb nin başına o zaman geldi ama o zaman denizlide yusuf vardı hatırlarsan işte o yusuf artık bizde :)hem bana kalsa sizi ikinci bile yapmam sizin yüzünüzden gene ülke puanı gidecek şampiyonlar ligine tek takım gideceğiz ilk ön elemede yallah intertoto kupasında gördük işte |
adalet olcaksa siz ligden düşün bak bu kesin adalet olur. düşmanımızsın artık sivas!!! |
allahın moruğu!sanki hakem hatalarıyla bedava puanları biz aldık.********.konuş konuş.zaten çenenle kaybettin şampiyonluğu.beter ol... |
en gereklı acıklama ırfan abıden gelms boşwer arkadslar:D |
hakemde deniz çoban.. allahın çobanıııııııııı |
Türkiye`de Saat: 07:52 . |