![]() |
topuz,özer hurmacı,bekir irtegün ve sercan febede trt ve ntv spor haberlerine göre febe kayserisporlu mehmet topuz,bursalı sercan yıldırım,antepli bekir irtegün ve ankarasporlu özer hurmacı ile anlaşma sağlamış bizimkiler uyuyor mu?:mad: |
Bekir'i salla da..Diğer 3ünü alırsa Fener, 2-3 de kaliteli yabancı takviyesiyle Ambargo koyar bu lige... Bizimkiler gerçekten uyuyor... |
yalan haberdırrr |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
bıze sampıyonlar lıgınde mac cevırecek oyunucu lazımmmm |
yalan haber |
Topuz-Özer ikilisini takımımızda görmek isterim, diğerleri olmasa da olur...Eğer gerçekten bu transferi de bitirmişse Fb çok iyi bi iş çıkartmıştır...Ama sanmıyorum ben, Topuz bize Özer Fb'ye gelecek büyük ihtimal...Ayrıca Fb alırsa alsın, Gökhan Emreciksin'i de aldılar gördük, Ali Bilgin de öyle, Sercan, Bekir falan şans bulamaz orda, İlhan Parlak gibi kulübenin tozunu alır Sercan, umarım alırlar da görürüz, Topuz'u değil ama... |
almışlarsa almışlar ya nolcak koskoca guizayı aldılar bi işe yaramadı da bunlaramı üzülüyon |
Topuz bizde inanmayın siz bu haberlere başkan topuzu kimseye bırakmaz inanıyorum ben başkana. dün yani 28.05.2009 günü kayseri başkanı ile kesin olarak anlaşıldı |
Türkiye`de Saat: 09:55 . |