![]() |
iste sivasin şampıyonlar ligi otobusu!!!!! ''Bekle bizi Madrid..'' http://www.spor3.com/images/news/274452.jpg Sivas'ta Sivasspor'un Şampiyonlar Ligi yolculuğu için otobüsler hazırlandı.. Sivas´ta Avrupa hazırlığı başladı... Kırmızı-Beyazlılar, Devler Ligi´nde sahne alacak takımları için, “Milan, Barselona, Madrid yolcusu kalmasın” yazılı otobüsü, şehir turuna çıkardı. http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...AN05SIVAS1.jpg Sezonu ikinci sırada tamamlayarak Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde mücadale etmeye hak kazanan Sivasspor’da taraftarlar heyecanlanmaya başladı. Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre, Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, bu dev organizasyonda sahne alacak olan takımları için hazırlıkların startını verdi. Sivas’ta bulunan ESTAŞ Kam Milleri Fabrikası servis otobüslerinin üzerine, teknik direktör Bülent Uygun ile futbolculardan Hayrettin, Mehmet Yıldız ve Musa Aydın’ın fotoğrafları konularak, “Milan, Barselona, Madrid yolcusu kalmasın” yazılı araçlar, şehir turuna çıktı. Estaş Kam Milleri Fabrikası Genel Müdürü İsmail Timuçin, 4 senedir kendilerine büyük gurur yaşatan Sivasspor’u onurlandırmak istediklerini belirterek, “Biz de takımımıza destek olmak için böyle bir çalışma yaptık. Çok olumlu tepkiler alıyoruz. İnşallah Sivasspor Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalma başarısı gösterir ve bir tarih daha yazar” diye konuştu. |
vaaaaaayyyy be :D buda guzel |
Otobüs 1990 lardan kalma sanırım kaç model acaba ... |
302 mi kaldı piyasada ya. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
reklam amaçlı yapmışlar Sivas taki eniştem bugün demişti bana |
hehe güzel olmuş |
süper olmus :) |
Komik :D |
bizxim köydede var bundan :D:D |
Alıntı:
|
çok komik ya otobüs:D:D |
kendi türklüğümden utanırım eğer gercktende boyle bır plan varsa ayıptır yha gercktende avrupanın dev kuluplerıne bu otobus bozuntusuylamı gıdıcekler onlar ıcın ben kucumsenemem ksra bkmayın bı an once ıptal etmelerı gerekı arkadaslar ayıptır ya |
takımın bu otobüsle gideceği yok fabrikanın reklam amaçlı otobüsü yaa |
hahaha artik kendilerini bile asdilar siz o takimi taniyorsunuz onlar sivasspor diye bir takim varmidir biliyorlarmidir oda ayri :D |
enteresan |
Şaka herhalde :D |
Otobüsün lüks olmamasının bir önemi yok, otobüsle futbol oynayacak halleri yok.. Her kulüp kendi bütçesine göre hareket etmek zorunda. Prestijlerini futboluyla da gösterebilirler, Avrupaya rezil olmak diye bir mantığı kabul etmiyorum ben!!! |
Alıntı:
çok güzel açıklamışsın Semra Sivasspor un avrupa da rezil olmasını isteyen çok kişi var galiba:(:( |
BARSELONA ehehehe :) |
hele bı gruplara cıkında sonra barcayı cagırırsınız |
5058 e boş mesaj atın otobüs alıcaz diyorlardı ne oldu otobüs parasını toplayamadılar ama Sivaslılara sor hepsi der ben en az 10 tane mesaj attım |
Arkadaşlar o otobüsle biryerelere gitmiyorlar Sadece fabrika sivasta reklamını yapıyor o kadar. Yorumlarınızı ona göre saygılı bir şekilde yapın |
aptal bilo :D |
Türkiye`de Saat: 10:23 . |