![]() |
helal olsun gercekden, lige kesin renk katar |
çok değil 1 ay sonra bunuda postalarlar:D |
Rijkaard UEFA manşetinde! Galatasaray'ın Frank Rijkaard ile anlaşması büyük yankı uyandırırken, UEFA'nın resmi internet sitesi bu gelişmeyi manşetten duyurdu.. Haberde Hollandalı teknik adamın kariyerinden bahsedilirken, takımını toparlayarak hazırlıklara başlaması için önünde kısa bir süre olduğu belirtildi.. İnternetteki ''www.uefa.com'' adresli sitede yer alan manşet haberde, Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu'nun geçen salı günü Bülent Korkmaz'ın istifasını kabul ettikten sonra bugün Frank Rijkaard ile 2 yıllık sözleşme imzaladığı ifade edildi. 46 yaşındaki Hollandalı teknik adamın başarılı geçen Barcelona kariyeri ve teknik direktörlük yaşamındaki önemli noktaların altı çizilen haberde, Rijkaard'ın, Barcelona'dan ayrıldıktan sonra takım çalıştırmadığı da belirtildi. Haberde, Galatasaray'ın 2009-2010 futbol sezonunda UEFA Avrupa Ligi'ne ön eleme turundan katılacağı, Frank Rijkaard'ın takımını toparlayarak hazırlıklara başlaması için önünde kısa bir süre olduğu kaydedildi. Ajansspor |
DEl boski:D gibi olabilirde olmayabilir de benim en fazla merak ettigim şey ne kadar transfer bütçesi verecek cinconlar. |
ben inanmıyorum başarılı olacağına burası türkiye ligi bir barca bir milan değil burda işler farklı yürüyor bu nedenledir ki başarılı olamaz bir örnek gs nin büçcesi ne bu adam kimi isteyecek takıma elindekilerle yetinse bu oyuncuların yeteneklerini kişiliğini bilemez ve üstüne basa basa söylüyorum ba şa rı lı ooo la maaazzzzzzzzzzzz |
uefaya kalamazlar...adamı da yarım sezonda gönderirler... |
hayırlı olsun cinconlara |
Alıntı:
|
ellerinde patlar ahanda buraya yazıyorum.D |
Türkiye`de Saat: 20:37 . |