![]() |
Aziz Yıldırım:Herkes kim ezik görecek! F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Demirören'in "Topuz'u isteyen eziktir" sözlerine çok kızdığı ve "Topuz'a çarşamba 'Bir gün herkes F.Bahçeli olacak' şapkası ile imza attıracağım. Kim ezik görecekler" dediği belirtildi. *** Ezikliği görecekler "Mehmet Topuz'a çarşamba günü 'Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak' şapkası takarak imza attıracağım. Kim ezik görecekler". Beşiktaş ile anlaşan ancak F.Bahçe'nin bonservisini Kayserispor'dan aldığı Mehmet Topuz için iki kulüp arasındaki gerilim hızla tırmanıyor. Dün Ankara'da Topuz ile ilgili ilk kez konuşan F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Konuyu artık Futbol Federasyonu çözecek" demekle yetindi. Ancak perde arkasında başkanın Beşiktaş Başkanı Demirören'in Mehmet Topuz'u isteyen eziktir" sözlerine çok kızdığı ortaya çıktı. Elimle takacağım Başkanın yakın çevresine "Çarşamba günü Mehmet Topuz'un imza törenini yapacağız. Ve ona Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak' yazılı şapkayı kendi elimle takacağım. Bize ezik diyenler de en güzel cevabı alacak. Herkes kim ezik görecek" dediği öğrenildi. Başkan vekili Nihat Özdemir ise "Olayın duygusallığından arınıp, mantıklı düşünmek gerekli. Birkaç gün içinde bu iş çözülür" diye konuştu. (Fotomaç) |
eziklik sizin ruhunuzda var! |
görüyoruz zaten canım çok net bir şekilde görüyoruz..! |
Azize başka sefere artık oda rüyanda topuz bizim! |
azize eziklik senin ruhuna işlemiş adamım eğer ezik olmasan seni istemeyeni sende istemezsin |
Mehmet Topuz Beşiktaşlılığını dünyaya ilan etmiş,siz hala neyin peşindesiniz? Bu saatten sonra,Mehmetin açıklamalarından,röportajlarından,resimlerinden sonra Mehmet nereye giderse gitsin üzülmem ki önümüzdeki sezon %90 bizde oynayacak. |
bir ezikin gururudami varmis ilk defa duyiyorum.. |
aziz sen anandan dogarkenmi ezık dogdun yoksa soradan mı boyle oldun benım en merak ettıgım nokta bu hala neyın pesındesın be adam soda iç sen soda hazmı kolaylastırır bu kadar kasmazsın kendını :D:D:D:D:D:D:D |
Bence bu Aziz 'Alice Harikalar diyarında' çizgifilmini çok izlemiş. Hayal gücüne bakın , hayallerinde bi sınırı vardır be Aziz in artık şu pembe bulutlarının üzerinden. :) Aziz Harikalar Diyarında :D:D:D |
adam bağırıyo ben beşiktaşlıyım diye siz hala üstüne gidiyonuz bunun neresinde mantıq ben bu açıklamalrından sonra sana daha bişey demem ''helal olsun''derim yter |
haber pek inandırıcı gelmedi...olması imkansız :D... |
hey serefsız ınsan , adam resmen bas bas bağırıyor ben beşiktaşlıyım ben fenerbahcede oynamak ıstemıyorum dıye bole dıyen bır futbolcuyu hala transfer etme isteği duyuyorsun bu eziklik değilde ne oluyor sen en iyisi baskanlığı bırak git ya |
bence mehmeti değilde TOPUZUNU alıV aziz yıldıVım ...!!! |
beşiktaş mehmet diye tutturdu fenev topuz diye tutturdu |
:D:D:D:Dçok komik bu adam yaa cem yılmazlamı yarışıyor ne:D:D |
bu iş artık mantık olayından çıktı tamamen duygusal savaşa döndü |
Tekrar: Allah belani versin Azize!!! |
Alıntı:
bizimle yarışamıyacağı için onunla yarışıor işte :))) |
Bu saatten sonra M.Topuz o 'Bir gün herkez ezik olacak' şapkasının içine eder ne takmasından bahsediyorsun!..Bir insanda utanma olsa bizde oynamak istemeyen bir futbolcuyu bizde istemeyiz der, ama nerdeee, ezik geldiniz ezik gidiyorsunuz... |
Büyük laf azize o şapkayı alır oturursun .... |
gururLu minoşlar :D çarşambaya ne kaldıki :D töreni merakla bekLiyorum :D azize başkan :D |
yürüüüü yavrum yürüüüü fistanını sürrüüüü şimdide geçti burdan ezik fenerlinin biriii:D:D:D ezik olarak doğdunuz ezik olarak ölceksiniz:D:D |
azize siz doğuştan eziksiniz . |
bu şini suyu çıktı iyece kardeşim ya. Bu nedirya bir topuz olayı tutturduk gidiyoruz. Sonuçta bizim takımı sadece bir topuz kurtarmaz. Bize daha önemli transferler lazım onlardan çıkıpq birileri haber versin. hani başkan bizim yabancılar belliydi ne oldu onlara ya. Fink ne oldu mesala aldıkmı almadıkmı. Bobo olimpiakosta diyorlar bugün açıklama yapıp yalanlıyoruz. Bu adamı satacakmısınız satmayacakmısınız. Delgado kalacakmı kalmayacakmı bence artık bunlara biraz eğilmeniz lazım. Topuzun transferinden bu kadar eminsek çekil bir kenara bekle o zaman. Yoksa çocuk zaten futbol oynayamayak seviye geldi. |
hahaha :D:D diyorum... |
herkes eziği göruyor merak etmeyn :) |
başlık şöle olmalıydı: heVkes kim ezik göVüyoV .. |
yaa işte farkımız burada siz zorla o şapkayı taktıracaksınız ama o adam Beşiktaş formasını kendi isteğiyle giydi bizde zorlama yok azize efendi! |
attırsın bakalım topuz inşallah laflarını yemezde bu ******** mort olur |
eziksin ezik kalacaksın azize otur oturduğun yerde işene bak bizle uğraşma topuz beşiktaşlıdır ve beşiktaslıda kalacaktır |
Ahahahh siz zaten eziksiniz :D |
Mehmet ısrarla Beşiktaş derken nasıl hala peşinde koşuyorlar anlamıyorum.Fener'i istemiyor işte,neyin peşindesiniz ki?İşin kin intikam duygusallık tarafını bir kenara bırakın,profesyonelce hareket edin sayın Yıldırım. |
Haber yalandır bence..Bu kadar da saçma konuşamaz Aziz Yıldırım herhalde.. |
bu adam yapar.pkk ya silah satan ********den ne beklersin. adama zorla yaptırır.demededi demeyin. |
Alıntı:
|
kimin ezik olduğunu görüyoruz zateen sayın yıldırım... |
Türkiye`de Saat: 05:13 . |