![]() |
Bülent Uygun:Sıra Avrupa'da "Düşüşe geçerler diyenlere ligde gücümüzü gösterdik. Şimdi Avrupa'da da herkesi şaşırtacağız". Biz de büyük takımız Şampiyonlar Ligi'nde iki ön eleme oynama şansını yakalayan Sivasspor için "Sıfır çekerler" sözleri, teknik direktör Bülent Uygun'u kızdırdı. Süper Lig'de zirvedeyken bu sözleri hep duyduklarını belirten Uygun "Türkiye'de gücümüzü herkese gösterdik. Belki şampiyon olamadık ama büyük takım olduğumuzu kanıtladık. Şimdi sıra Avrupa'da" dedi. Fransız futbolcu aldık Avrupa'da da Sivasspor'un konuşulacağını iddia eden Uygun sözlerini şöyle noktaladı: "Oturmuş bir kadromuz var. Bir kaç takviye ile Avrupa'da da başarılı olacağız. Bir Fransız futbolcu ile el sıkıştık. Hedefimiz Türkiye'de elde ettiğimiz başarıyı Avrupa'ya taşıyıp Şampiyonlar Ligi'nde de Türk futbolunu en iyi şekilde temsil etmektir" |
Bülent orası şampiyonlar ligi,türkcell süper lige benzemez.boş konuşma neye uğradığını şaşırırsın. |
saglam transfer yaparsa neden olmasın hersey olabılır sampıyon olmasada guzel yerlerde nokta koymasıda yeter |
yaw bi sus be adam !! dalga mı geçiyosun |
şmdi bu 7 yer 9 yer ama 8 belkii dee yemezzz: )))) bu sözleri unutmdk hadi bakalımm |
Senin kasap futbolcularina acayib cok kirmizi kart cikar orasi türkiye ligi degil rakiplerin de Hacettepe degil Arsenal Müzenizde kupa varmi ? |
:D:D:D:D:D gülmekten yerlere yatan iconu bulamadım bunu koydum |
ilk önce sayın uygun YOLA GEEEL şöyle. avrupada ne yapaaksınız merak ediyorum finale geliip finalde bırakırsınız kupayı kesin:D:D aç tavuk kendni buğday ambarında görürmüş |
Vize bile vermemeleri lazım size... |
sporting bragaya karsi toplam 5-0 kaybeden takimi ciddi almamak lazim |
Türkiye`de Saat: 06:52 . |