![]() |
Fenevli taraftarlar Topuz'u İstemiyor Fenerbahçeli taraftarlar, 'www.antu.com' adlı internet sitesinde yapılan anketegöre Mehmet Topuz'u istemiyor. Fenerbahçeli taraftarlar, bir internet sitesinde düzenlenen ankette, sarı-lacivertli kulübün bonservisini aldığı Kayserisporlu futbolcu Mehmet Topuz'un transferi için çoğunlukla ''Hayır'' dedi. % 59,64'ü hayır dedi Taraftarların internette buluşma noktası olan ''www.antu.com'' adresli sitede devam eden, ''Mehmet Topuz'un transfer edilmesini istiyor musunuz'' şeklindeki sorunun yöneltildiği ankette kullanılan ''Hayır'' oyları yüzde 59,64'lük bir çoğunluğa ulaştı. ''İstiyordum, ancak yapmış olduğu açıklamalardan sonra kararsızım'' şıkkının yüzde 24,10'luk oy aldığı ankette, ''Evet'' seçeneği yüzde 16,26 de kaldı. Fenerbahçe'nin bonservisini aldığı Kayserisporlu futbolcu, ''Beşiktaşlıyım, Beşiktaş forması giymek istiyorum'' şeklinde açıklama yapmıştı. (AA) |
İsteselerde vermeyiz :D gidip gulızar gibi oyuncu alın siz :D haber için saol :) |
Valla Mehmet Beşiktaş ta oynamak istiyorum diyene kadar hepsi bir havalardadırlar Sonradan böyle döndüler Bizzat kendim gözlemledim:D |
Evet diyenler var mı hala yaa, benim fb'li arkadaşlarımda gurur var en azından, bizi istemeyeni bizde istemeyiz diyebiliyorlar, ama bu %16'lık kısım hakkaten ezikmiş yaa... |
o ezik olan kısımda işi inada bagladı artık... |
adam acık acık Besıktaslıyım dıoo taraFTARLAR NASI ISTESIN ZATEN ıstese yuzsuzluk olmaz mı |
valla mesela topuz çıkıp ben febe liyim ve febe de oynamak için herşeyi yaparım deseydi bu takımda onu görmeyi asla istemezdim. |
mehmet topuz işi cok büyüdü |
Türkiye`de Saat: 20:45 . |