![]() |
Bu herif bu takımı seviyorsa duracak. |
Gökhan Zan ile anlaşamadık! Daha önce Ertuğrul Sağlam gidecek dedim, 2 hafta sonra gitti. Yusuf geliyor dedim, 3 gün sonra geldi. Çağlar Birinci'yi 5 ay önce yazdım, anlaşma sağlanmak üzere. Gelelim konumuza. Gökhan Zan'a Belçika ve Almanya'dan teklifler var ama kulüpleri bilmiyorum. Gökhan inanılmaz paralar istiyor, görüşmeler tıkandı. Seneye Gökhan yok!! |
zan efendinin keyfi ayrıca vaz geçilmez bir adam değil gökhan cam onun için resmi açıklama olmadan inanmam . |
cok onemli diil gokhanın olmaması aslında ama kalır takımda .. CL oynamak istiyo hepsi cunku |
Bu Adamı Kaybetmemek Gerekir :/ |
kendi bilir çok istiyorsa güle güle. bu kulübün yaptığını kim yapmış ona. gitmesi için fenere yaptığı asistler yeter buna rağmen bu taraftar ses çıkarmadı |
gökhanın alacağı para maximum 1milyon euro |
gerçi nobre ye okadar para verilirse adamda haklı olarak ister ya neyse |
Resmi bir açıklama yok, müneccimliğe de gerek yok. Arsenal gibi bir klübe satılacaksa elbette gitsin. Ama böyle dandirik dunduruk takımlara gideceğine bizde kalmasını yeğelerim. Sonuçta onun cüssesinde ve onun yerini dolduracak bir adamımız yok... |
Gökhan Zan galatasarayda! Galatasaray , Beşiktaşın sözleşme uzatmadığı futbolcusu Gökhan Zan'ı renklerine bağladı.Gökhan Zan bugün saat 18:00 da sözleşme imzalayacak. kaynak : ntvspor |
Türkiye`de Saat: 08:53 . |