![]() |
neyse ya böyle olaylar oldukça kim adam kim değil anlaşılıyor;) |
gitmiş hayırlı olsun zaten bu futbolcunun önceki yıllarda yaptığı hataları biliyoruz şampiyonlar liginde başarılı olmak istiyorsak kesinlikle gökhan zan stoper olmamalı inş sağlam takviyelerle defans açığımızı kapatırız |
Alıntı:
cok sevdigim kardesim sen G.Z son maclari izle bir de derbileri ayrica izle gorursun ne kadar dogru oldugunu .......... sen son semih ikili girdi yere cakildi golu yedik |
hiçbirşeye kızmıyorumda bunca yıldır herşeyine göğüs gerdik (sakatlığına -ailevi sıkıntılarına-kabiliyetsizliklerine) yaptığına bak.... |
gram üzülmedim sadece çok kötü bir yönetimimiz var bu yönetimle allah bize devler arenasında acısın ne diim fark yeriz herkesten kuracakları takımla |
Hayirli olsun gökhan Zan , Zira bizim icin HAYIRLI oldu:) |
yönetim yine yaptı yapacağını. bu ne ya,tamam o kadar üstdüzey bi oyuncu değil ama milli takımın stoperini bedelsiz rakibine kaptırmak sadece bizim yönetimin yapacağı bişeydi ve yaptı. en sıradan oyuncular için bile 5 milyon euro lar konuşulurken g.zan ı 5 den aşağı satmazdık. yazıklar olsun. |
G:)THAN ZAN sana salatasarayda basarilar dilerim :D:D:D |
allahım tuz adağım vardı gözlerim doldu helal olsun yıldırım demirören en iyi transferimizi yaptık gideyim bi fakiri sevindireyim :biggrin: |
yol vermek istesen bile sen uzat ister takasta kullan ister sat |
Bekleyip göreceğiz herşeyi ama transferde çok pasifiz. |
Alıntı:
topuz'dan sonra bir kez daha aynısı. hiç mi akıllanmıyor yönetim anlamıyorum. daha önce söyledim yine söylüyorum! bahsi geçen isimleri ve olayları burada başlık açarak paylaşsam forumda kargaşa çıkar. hiçbir yerde adı geçmiyordu yazdım, müneccim oldum. tamam arkadaşlar bir daha paylaşmam haberlerimi! |
valla bu sene çok iyi oynadığı maçlarda oldu çok kötü oynadığı maçlarda.. neticede serbest kalmış tercihini kullanmış saygı duymak gerekir. iyimi oldu kötümü oldu bunu zaman gösterir ordaki maçlarını gördüğümüzde.ama şunu unutmamak gerek burda hakaret eden arkadaşlar için söylemek istiyorum bu fenere geseye giden ne ilk nede sondur aynı şekilde onlardan bize gelenler içinde.. emre aşıklar okan buruklar veya onlardaki ayhanlar gökhanlar vs.. bunlar herzaman olacak bu yüzden aşırı tepki göstermeye gerek yok diye düşünüyorum. umarım yönetim stoper için kalıplı iyi bir transfer yapar.haricinde diyecek pek birşey yok |
besiktasi salatasarayla 1.5 tl icin degistirmek bizlere de hakaretir adam besiktas taraftarin sevgisini satti hem de kendi istegiyle sanirim okumadin ilk sayfada olan haberi |
Arkadaşlar yorumumuz konuyla ilgili yapalım,kişilere değil.. |
Rakibimize silah verdik. Helal Olsun. |
hep suçlu oyuncu,hep suçlu gittiği takım. yönetim sütten çıkmış akkaşık dimi. tümer i hepimiz vatan haini ilan ettik,adam değilmiş dedik. peki sözleşmesini uzatmayan yönetimin hiç mi suçu yok,aynı g.zan da öyle oldu işte. allah kısa zamanda bizi bu demirören ve saz ekibinden kurtarır inşallah. |
Konular birleştirildi. |
Alıntı:
|
bu gün aldığım en güzel haber yenildiğimiz her macta zanın hataları var kademe yapamaz adam ,alan paylaşamaz,zamanlaması zayıf dev gibi ama yediği her omuzda yerde üstün tekniğini saymıyorum bile beşiktaş bir külfetten kurtuldu ama keşke takasta falan kullanılsaydı bu bakımdan yönetim beceriksizliği var . papa gueye gelirse toraman ile süper ikili olur |
aferin gayseye. bedavaya kapattı milli stoperi. Zaten istemiyoduk diye kendinizi kandırmayın başuna. yönetim farkı 8-0=8€ |
yazıklar olsun beşiktaşla iice görüşmeden gs ye imza atması çok ayıp oldu.ama ii oldu kurtulduk allahımıza çok şükür.artık fener maçında gol yemicez.gsliler düşünsün gerisini |
güzel haber sevindim gitsin |
Gitmesi tam isabet olmuş..Unuttunuz mu kaç maçta bizi yaktığını, doğru dürüst oynadığı da yok zaten.Yönetimle yaptığı görüşmeden 1.5 milyon euro'nun altında fiyata sözleşme yenilemem demiş.Boşverin gitsin, bedavaysa bedava.Bizi yaktığı maçlar buradan japonya'ya yol olur.3 senedir İnönü'de ezikbahçe maçlarını satan o değilmi.Kharkiv maçında rakip forvetlere refakatçilik eden o değil mi.Zaten ben daha sezon başında burada yazmıştım gitmesi lazım diye. |
hayırlı olsun.. |
Vay beee, sampiyounlugumuzu kararttiniz ya yaziklar olsun sizin gibi yönetime, sanirim bazilari seviniyor gitmesine bunuda anliyamiyorum......azcik aklinizi calistiramiyormusunuz???? kimse gökhan zan i ilk 11 olarak görmüyor, ama söyleyin bana ondan daha iyi bir yedek(üstelik türk) bulabilirmisiniz???? hadi diyelim stoperden birisi sakatlandi, nolacak? anlamiyorum bide sampiyonlar ligin'de oynayacagiz........neden böyle bir yönetim bizim basimizda var???? ulan 6 sene bi sampiyon olduk, birakin da bi rahat sevinelim bide ayri olarak burda gökhan'in gitmesine sevinenleri kutlarim, ne güzelde bir futbol anlayasiniz var helal yönetim takimin genisligini git gide daraltiyorlar.....yaziklar olsun hepinize..... |
yonetimin buyuk hatası belkide takim icin daha iyi olcak zamanla gorucez.. bu sayede papa guayenin transferi zoraki olur belki... o adam gelsinde alem stoper gorsun |
gelecegi merak ediyorum! |
üzüldüğüm şey gitmesi değil de bedavaya nasıl gider ya ? yater artık uyuma yönetim !! |
vaaaaaaaaaay anasını ya gökhan da gs ye gitti ya bravo vallaha inanamadım şaştım kaldım |
şu transfer haberleri komik geliyordu.artık sinir bozucu olmaya başladı.yolun açık olsun cam adam.gitmesi iyi mi olmuş kötü mü karar veremedim.ama iyi bir yedek olurdu en kötü ihtimalle |
Yapacak bir şey yok güle güle demekten başka...İlk okuduğumda şok oldum ama neyse... |
Alıntı:
Herkesin aklı yerinde dostum merak etme. Beşikta yedek bekleyen oyuncuya senelik 2 milyon para verilmez. Gökhanın yaptığı işi erhanda yapar merak etme. hatta paftan bir oyuncuda amma abartınız şu gökhanı ha . adam gidince kıymete bindiya. Geçen sene herkes sövüyordu bu adama. Cam adam, sakat adam senin yüzünden gol yedik diye. Şimdi ne oldu cinconlara gitti diye bu sinir niye. Bugün alabiliceğim en iyi haber bu olabilirdi. oldu şükürler olsun sana yarabbim. Darısı delgadonun başına. Senelik 2100000 alan ve boş sezon geçiren bu adamıda bi şekilde yollasak hiç fena olmayacak valla. Ligtvde beşiktaşın sezon boyunca yediği goller var açta bir bak. yüzde 90 zan hatası var gollerde. |
gidene kal demeyiz bu güne kadar verdiği emekler için teşekkür ederiz yolu açık olsun |
Beşiktaş kaptanına yakışmadı bu bir.. İkincisi milli takımın banko oyuncusunu bedava rakibimize kaptırdık bu iki... Aynı durumda rakibimizin futbolcusu olsa asla bize gelmezdi bu üç... Yönetim Erhan ve Fink ile ne yapmaya çalışıyor hiç anlamış değilim bu dört.. Paraları yoksa söylesinler transfer yapamayacaz desinler yoksa şampiyonlar liginde felaket bizi bekliyor buda beş... |
Tuğrul Yenidoğan ( Medyaspor) : Beşiktaşlılar "zaten istemiyorduk. Gitti, iyi oldu, kurtulduk!" tarzı züğürt tesellisine kalkışmasınlar sakın. Gökhan Zan'ın "bonservis bedeli olmadan" Galatasaray'a gidişi tek kelimeyle skandaldır. İş bilmezliktir, bir kulübü yönetenlerin o kulübün paralarını nasıl har vurup savurduklarının belgesidir... Mehmet Topuz gibi sıradan bir futbolcusunu, allayıp pullayıp milyonlarca Avro kazanarak satan Kayserispor yönetimi kadar olamadılar... 8 Milyon Dolar bonservis bedeli ödenen Ayhan Akman da Galatasaray'a bedava gönderilmişti. Karşılığında alınan Ahmet Yıldırım şimdi nerede? Ayhan, çatır çatır futbolunu oynuyor... Milli takıma da hizmet ediyor... Gökhan Zan da Galatasaray'da çatır çatır oynar. Uzun yıllar Milli takıma da hizmet eder. Çok akıllıca bir transfer, üstelik basına hiç sızdırmadan gerçekleştirilen son derece şık bir transfer... Galatasaray yönetimini kutlamak gerek... YAZAR ÇOK HAKLI, TAMAMEN İŞ BİLMEZLİKTİR. SU İÇELİM ARTIK. BU YÖNETİM GİDENE KADAR... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Gökhan Zan'a vereceğimiz yıllık 2 milyon euro'yu getireceğimiz yıldıza veririz. |
beceriksizler ne olacak |
Türkiye`de Saat: 01:14 . |