![]() |
Beşiktaş'ın başarılı stoperi artık Galatasaray'da.Bu transfer galatasaray.org tarafından da kabul edildi.Mustafa Denizli'nin ısrarla seneye kadroda görmek istediği Gökhan Zan Beşiktaş'la anlaşamayıp Galatasaray'la anlaştı.Bu transfer için Galatasaray Beşiktaşımıza herhangi bir bonservis ücreti ödemeyecek.Çünkü Gökhan Zan bonservisiyle Galatasaray'a gitmiştir. Kaynaklar : AA , DHA , Sporx.com , Galatasaray.org |
oooooohhhhh G.Zan oleeeey oleeey...böhöhööhhö sevindim :D |
Galatasaray'a bak Servet'i 8 Milyon Euro'ya Satıyr .. Aynı Tarz Adamı Bedavaya aLıyr..Galatasaray'a HayırLı oLsun Ne Diyelim .. |
bakalım yönetim ne diyecek.yerine kimi alacaklar.böyle devam ederse bir altı sene daha şampiyon olamayız.bir de bu sene şampiyonlar ligine direk katılacağız.işler iyiye gitmiyor.inşallah yanılırım. |
haber kesinlikle doğru akşama imza töreni yapıcaklarmış... ya ben gerçekten artık gülmeye başladım :D yıldırım demirören hayırlısı nese o olsun demişşş koptum ya:stickyman:gökhan ı fazla sevmem ama türkiye için çok iyi bir oyuncu |
o koluna taktıgın pazu pandı haram zıkkım olsun sana sen git imzala gsya bjk la görüşmeden |
6alatasaray abi iste, saat 6da sozlesme imzalayacaklar. :D Adamlar şanlarına yakışır bir tören yapar. ;) 6alatasaray saat 6 unutmayın. Tek dileğim var, Gokhan Cam'ın sozlesme imzalarken sakatlanmaması. :D :D :D |
beyler biz bu yönetimle daha çok üzüleceğiz! daha çok haber var ama kesinlik kazanmadan foruma vermek istemiyorum, kargaşa çıkacak! |
Alıntı:
|
arkadaslar g.zan 3 gun once gazetelere ben bostayim kim isterse alabilir kendi kendini pazara ati hic kimse yonetime kizmasin gittigi iyi oldu valla |
Türkiye`de Saat: 23:17 . |