![]() |
Keita Galatasaray'da Galatasaray, Lyon'un Fildişi Sahilli golcü oyuncusu Abdul Kader Keita ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. http://media1.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNB...eita.widec.jpg Galatasaray aradığı forveti Fransa'da buldu. Uzun süredir forvet hattını güçlendirmek için temaslarını sürdüren Galatasaray, Fransa’nın Lyon takımının Fildişi Sahilli kanat oyuncusu Abdul Kader Keita'yı renklerine bağladı. 28 yaşında 1.83 boyundaki Abdul Kader Keita geçtiğimiz sezon Lyon’da oynadığı 22 lig maçının 13’ünde ilk onbirde sahaya çıkarken sadece 1 gol atmayı başardı. Fildişi Sahilli oyuncunun en kısa süre içinde Galatasaray ile resmi sözleşme imzalaması bekleniyor. Kaynak:NTVSpor |
orta derecede bir forvet, bizimkilerin yanina bile yaklasamaz bence... Hayrini görsünler^^ |
Abdul Kader Keita gsde Galatasaray Lyon'dan Keita'yı transfer etti. |
bence iyi adam almislar!! |
duyunca gerçek keita zannettm ya ddm naptın barcaa:D:D |
Türk futbolu adına hayırlı olsun |
Büyük transfer..Bu lig'in en yeteneklisi Yattara olarak gösteriliyorsa bu adam Efsane olur..Bilekleri sağlam, hızlı, şutu da var..GS yine iyi transfer yaptı..Sakatlık olmazsa lige damga vuracak adamlardan biridir.. |
baya iyi adam aldılar darısı bizim başımıza |
evet bizde almalıyız iyi birini. haydi yönetim yaa. 1 yabancı 2 yerli istiyoruz. yerlilerden biri defansın göbeğine. |
evet gs çok iyi transfer yaptıı çok şey katar gs ye zaten hep diyorum şu ligde en iyi en yararlı adamları gs bulup getiriyoo |
çulsuz gs nin yaptığı transferlere bak helal olsun. bu arada değirmenin suyu nerden geliyo acaba |
Ellerinde 50 tane keita var ne gerek vardı . Çok gereksiz |
çok da iyi bi transfer değil arkadaşlar parlak bi ortalaması yok geçen seneye göre.. ayrıca 27 yaşında basın yine abartıyo |
Bu hamleyle Muhtemelen Kewell'i 10 numara mevkinde düşünüyor hoca..Ya da ilk 11 olarak düşünmüyor..Zira Keita sağ, Arda sol çok sağlam olur..Muhtemelen Baros ve Kewell'ı da ilerde düşünüyordur..Yeni forvet transferi yapmazlarsa GS bu hücum hattıyla oynayacaktır önümüzdeki sezon.. Ben yine bir ton sakatlık sorunu yaşayacaklarını ve istedikleri sonuçları alamayacaklarını tahmin ediyorum..Ortasahanın göbeğine bir yabancı transferi yapmazlarsa; en geç sezon sonu Rjikaard toplar bavulunu.. |
vallaha gs yönetimisalaklık yapmazsa takım mükemmel ligde fırtına gibi eser |
Keita-Baros-Arda-Kewel dörtlüsü kurdular... Hay maşallah... Bizde daha saç baş yolduranların gitmediği gibi yenisi geldi... Seneye dizlere vurmaktan yara olacağa benzer... |
kaca aldilar yine belese mi aldilar salatasaray bu sene ilk 3 giremez :D:D |
Gökhan zan o takımda olduktan sonra o takım iflah olmaz artık:D |
Olsun Bizdede Fink Var .. |
Türk Futboluna Hayırlı oLsun |
bencede iyi bi tranbsfer diil.... |
hayirli olsun iyi transfer yapdilar ama 7mioda az degil hani |
lyon da tutturamadı ama lille deyken ligin en iyi oyuncularındandı cok iyi transfer |
ama yinede gs bu defans ve defansif orta saha ile cacık olmaz |
Baroş'a da gol atamıo dedik ama geçen sene gol kralı oldu adam. Bu da Türkiye'de iş yapar ama Avrupa'yı bilemem:)) Bir de sanırım Fink'e bin basar bu adam yaww:S:S |
büyük transfer yaptılar, su ana kadar ligde yapılan en iyi transfer, 7 milyon euro vermişler , hızlı,teknik vede kuvvetli bir oyuncudur.. |
Offf offff, bunlar nasıl böyle adamlar alıyor hayret ediyorum yaa..Para yok diyorlar ama en flaş transferleri onlar yapıyorlar...Keita da bunlardan biri, çok iyi oyuncu aldılar kesinlikle, eğer Gs iyi giderse, takım olarak iyi olurlarsa ligin yıldızlarından biri olur bu adam... |
Yaramaz ! Keita deyince aklım direk Barca da ki adama gitti dedim noluyor ama ögrenince gerceği ancak bu olur dedim zaten... |
abartmayın okadar adam 52 maçta 6 gol atmış traş geçin bunları |
adam golcu degil zaten bakmayin siz bizim medyanin forvet yazdigina adam sag acik hemde bu ligin en iyisi olabilecek bir sag acik cok iyi transfer yaptilar bu anasi kilikli haldun nasil bitiriyor boyle transferleri hayret herifte karizma falanda yok halbuki |
Alıntı:
gs iyi bir transfer yaptı, sağ ileri uçta yararlı olabilecek bir adam, son oynadığı maç sayısı çok azdı ama yine de iyi bir transfer, sanıldığı gibi forvet değil, gs'de büyük olasılıkla sağ tarafta oynayacak ama o bölgde değişik alternatifleri vardı reijkaard'ın(lincoln veya arda) nasıl bir diziliş uygulayacak görmek lazım... |
hayirli olsun :D |
Alıntı:
|
Tekrar diyorum hayırsız olsun fakat gerçektende öyle olacak 2. Lincoln vakaası :) :) |
adamın iyi tekniği ve hızı var ama son vuruşları pek iyi degl bnce baros la iyi bir ikili olurla iyi transfer yaptı adamlar |
Türkiye`de Saat: 18:42 . |