![]() |
Deco Galatasaray'a mi? Samanyolu TV'de spor haberlerini dinledim az önce, Galatasarayin Deco'yu alacagini söylediler... Insallah alamazlar, yoksa Cinconu bu sene gercekten zor durduracagiz! Deco Türkiye'de cosar bence:( |
gs de paramı var gelsin sadece teknik direktör çağırıyor diye gelmez öyle adam tamamen duygusala bakar iş para yani |
gesede para yok diorus ama genelde isim alıolar. kewell, baros, keita, lincoln, şimdide deco eğer alabilirseler. tecrübesi yeter bence deco'nun.. |
ark.. cin conlarin icin burda bir konu acmak dorgu degil... ltf.. bikere deco kim gs kim birakin bunlari.... sirf eski hocasi diye gelcek degil ya... ona kalirsa del bosque varken bize realen gutilern raular gelirdi.... |
işin içinde adnan polat varsa durup düşünüceksin hocam. adamı zerre sevmem ama adamın vizyonu geniş. |
Bu KoNu GeReKSiZ!.. SüReKLi MeDYaDa KeSiN oLMaYaN TRaNSFeR HaBeRLeRi GeÇiYoR.. Bu usulsuz haberlere çok fazla inanmaya başladık başlamakla kalmadık rakiplerimizin transferlerini incelemeyede başladık bunlara gerek yok isterse dünya yıldızı gelsin giydiği formanın kıymetini bilmedikten sonra hiç bi faydası olmaz takıma..Bizim renklerimizin yıldızları (Pascal Nouma) hepsine bedeldi bi zamanlar... Deco gelse ne farkedecek takım takım olamadıktan sonra Gs'ye bakmayın siz durumları fena aslında... |
Alıntı:
|
güleceksiniz ama deco türkiyede öyle inanilmaz isler yapacaginida sanmiyorum adam kondisyon olarak hic üst düzeyde degildi elbette iyi isler yapacakdir ama türkiyeyi costuracak kadarda degil haberin dogruluk payi tartisilir.. |
Alıntı:
2. Git baska yerde ac acdin yer BESIKTAS bölümü -> transfer konusunda... eger forumlarda bilgin yoksa forum kurallarini oku.. türkiye ligi diye bölüm var.. ac oraya cinconun seyine... 3.Karisan yok bu forum ne icin var konulara yorum yapmak dimi ve bilgi paylasmak ve ben diyorum ki dogru degil bu da benim görüsüm/düsüncem onun icin seni de hic mic hic alakader etmes neye ne dedimi!!! |
deco chelsea da kaldı arkadaşlar gelmiyicek... gelse kaç yazar bea... |
Türkiye`de Saat: 21:18 . |