![]() |
Elano Galatasaray'da Galatasaray, Manchester City ve Brezilya Milli Takımı'nın önemli isimlerinden Elano ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Yıldız oyuncu Cuma günü İstanbul'a gelecek. http://media1.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNB...aber.widec.jpghttp://www.ntvmsnbc.com/images/icons/slideshow.gif NTV Spor Güncelleme: 04:28 TSİ 30 Temmuz. 2009 Perşembe İSTANBUL - Yeni sezonda hem ligde hem de Avrupa'da başarı hedefleyen Galatasaray, önemli bir transfere daha imza attı. Sarı-kırmızılılar İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City'de forma giyen Brezilyalı futbolcu Elano'yu renklerine bağladı. Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, 28 yaşındaki Brezilyalı yıldız ile 4 yıllık sözleşme imzalandığı ve futbolcunun Cuma günü İstanbul'a geleceği açıklandı. Galatasaray'ın bu transfer karşılığında Manchester City Kulübü'ne 7 Milyon Euro ödeyeceği, Elano'nun da sarı-kırmızılı kulüpten yıllık 3 milyon Euro alacağı öğrenildi. |
bizim bu yönetim ne iş yapıyor.adamlar alıyor oyuncuları bizimkiler yaya kalıyor.yıldırım demirören den bir halt olmıyacak yine.şu takıma bir transfer yapamadılar.hala delgadonun sözleşmesini dondurmakla uğraşıyorlar.yazık ya.. |
şu adamı biz alsaydık çok iyi olurdu. hem mücadeleci hemde teknik. tabii ki deco daha yaratıcı ve tecrübeli bir isim ama elanoda daha mücadeleci. |
Ya Yazıklar olsun Bu Fakir Gs Bile gidip Bu oyuncuyu alıyor . biz neciyiz biz neden almadık ? Gs'ye Verilen Sponsor Desteğini bizede Vermezse Cola turka ile Sözleşme Feshedilsin . Sabah Sabah Sinirlerim Tepeme Çıktı Yazıklar olsun .. Eğer Yönetim Bu saatten sonra 10,5 Numara getirmezse Zor günler bekliyor bizleri . |
Elano GS'de... http://img4.mynet.com.tr/spr3/elano-15427_501.jpg Galatasaray, Manchester City'nin Brezilyalı Yıldızı Elano Blumer'le 4 yıllık sözleşme imzaladı. 28 yaşındaki Elano, orta sahada hücuma yönelik görev yapabilen, her iki ayağına da hakim, uzaktan etkili şutlar atabilen ve gerektiğinde orta sahanın farklı mevkilerinde oynayabilen bir isim. Tam 35 kez Brezilya Milli Takım forması giyen Elano, 6 gol kaydetti. Manchester City'den önce Shakthar Donetsk ve Santos takımlarında forma giydi. Resmi sitede yapılan açıklamaya göre Brezilyalı yıldız, Cuma günü İstanbul'a gelecek |
olamaz ya, kafayi yicem simdi... adamlar transfer manyagi yapti taraftarlarini! BU adam cok is yapacak Gay'Sede! |
Valla ben de haberi okuyunca şok oldum. |
Alıntı:
|
Taraftar desteğini hiç bir zaman esirgemiyor,herkes parası olup da maça gitmiyor,başka ihtiyaçlarından kısıyor,haklısın Tekin...Karşılığı böyle olmamalı... |
forza demirören helal olsun şampiyon takıma cl de oynıyacak takıma adam alamadılar. şampiyonlar liginde gs mi oynıcak bizmi anlamadım. |
Demirören seni ayakta alkışlıyorum. Süpersiniz süper. İnanılmaz transferlere imza attınız. Yahu bir yandan Keita, elano gibi avrupada ün yapmış yıldızları kadrosuna katan gese yönetimi, diğer yandan ferrari ve finki alan yönetim. Yahu ben görev adamı, nokta transfer filan istemiyorum abi, gerektiğinde bana şov yapacak, tek başına maç kazandıracak adam lazım. Usta ile amele arasındaki farkı görün artık.... |
çok iyi bir oyuncuyu kaçırdık keşke biz alsaydık tam bizlik bir oyuncuydu yönetim delgado konusunu halledemediği için bu konunun üstüne malesef düşemedi yoksa yapamadığından değil ama başarısızlıkları delgado konusudur bir an önce şu adamın sözleşmesini askıya alıp oyuncu almaları lazım alınmasada takım iyi ama orta saha yaratıcılık anlamında zayıf alınırsa çok iyi olucakk |
yönetim yazıklar olsun hep arkanızdaydım .. delgadonun sözleşmesini bile donduramayan onun vereceği cevapla eli kolu bağlı olan beşiktaş taraftarıyız biz lütfen kendinize çeki düzen verin ! |
FB iyi diyordum..Bu haber ile GS de iyi diyorum..Beşiktaş'ın geçen sezonki kadar boş beleş rakipleri yok..O kadar kolay olmayacak bu sezon işler.. Ayrıca transfer fln da beklemiyorum artık..Kötü Delgadoyu donduramadk..İlgilendiğimz bütün oyuncular tek tek gitti..Üstelik aralarında en iyi olanı da rakibimize gitti..GS çok büyük iş yaptı..Tabi işi bilen idareciler, iyi icraatlar yapıyorlar..Bizimkiler gibi laf laf laf değil adamlar..Gidip alıyorlar oyuncuyu..Helal olsun..İmreniyorum gerçekten.. |
valla çok kötü bir tablo var demiröreni hala kınamıyorum çünkü daha transfer dönemi bitmedi bitsin sonra koyarız tavrımızı bence |
bu ds nin kurduğu takım beni korkutuyor artık başlarındada kendini kanıtlamış bir hoca var bu sene kewelll ve barosatan sonra bu adamlarda geldi işimiz hiç kolay değil bu sene şimdiden arka planda kalmaya başladık eller yolu yarıladı biz daha bekliyoruz |
Alıntı:
|
bu kadro bu hocayla başarı yakalamamaları imkansızdır.. biz napıcaz bakalım |
Bu konunun burada ne işi var yoksa aramızda gayse li veya gayse sempatisi olanlar mı var . |
yuhh ya bizim yönetime allahın fakir gs si neler yapıyor bizimkiler bi halt yapmadı hala kafayı yicem |
dıyecek bırsey yok muthıs transfer... boyle oyuncuların Türkiye ye gelmesı bile vizyonumuzu artırır tanıtır ayrıca gs bu ısı ıyı yapıyor bızım yonetım de sadece ısımlerle transfer sezonunu gecırıyor:S |
arkdş bu haldun nasıl transfer yapıyor anlamıyorum son 2 sezondur aLdığı yabancıLarın hepsi yıLdız kıskanmamk eLde deiL.. eLanoyu da çok severdm:S |
Sakin olmak lazım.... Herşeyi zaman gösterecek alınan yıldız futbolcular iş bitseydi o zam FB her sene şampiyon olmalı,Ş.Liginin tozunu atmalıydı,keza geçen seneki GS kadrosunada bu yorumlar yapılmıştı Kadıköye UEFA finaline metrobüs ile gideceklerdi!!!!!!O yüzden sakin olalım ve ligin ilk 10 haftasına bakalım... |
Inter'in ve milan'ın istediği adamı çekti çıkardı üstünel.Gsliler çok şanslı üstünel gibi birisi varken.Elanonun gelmesini çok isterdim.Hatta decodan daha faydalı olurdu bizim takıma.Üstünel şimdi de van der vaartla el sıkışmış.Diyecek kelime bulamıyorum... |
formalarna çok güLdk bize de bunu uygn gördüLer:S |
Yazık oLdu :/ |
iyi transfer , ama gese bu sene kupanın saplarını alsın ene seneye batar takım , Forza Demirören !!! Arkadaslar eleştirilere dikkat edin... |
ya ülkerin yaptığı resmen şike!.... bu açlara yardım ediolar... bizimkiler yine bakıyolar hala aval aval!... |
Keita geldiğinde Gs yılın transferini yaptı demiştim, şimdi bunu düzeltiyorum, yılın transferini yine Gs yaptı ama Keita'ylan değil, Elano'ylan...Bana göre müthiş bir futbnolcu, helede bizim lig için, uzaktan attığı şutlar olsun frikikleri olsun asistleri olsun her şeyi çok iyi gerçekten, tam bi ortasaha adamı, keşke biz alabilseydik böyle bir adamı, hala umut ediyorum işte, Demirören'de artık alır böyle bir adam diye...Bu Haldun denen adam da bu işi gerçekten iyi yapıyor, bizimde böyle adamlara ihtiyacımız var transfer bitirirken, ne yazıkki öyle biri yok şimdi... |
Alıntı:
hocam aslında bu cincon hiç fakir değil gayrimenkullerini satsa en zengin 10 klüp listesine girer...ayrıca Özhan canaydın zamanında 12m euro sponsor parası alırlarken Adnan Polattan sonra yılda 108m euro alıyorlar....ayrıca gs nin borcunun 112m euro luk kısmı kendi şirketi olan sportif AŞ ye şirketler birleşirse o borç ta kapancak...eski aç rollerini devam ettiriyolar ama aslında durumları çok iyi...bizim yönetimde para var ama icraat yok... |
arkadaşlar türk telekom yeni stadları için yıllık 10 milyon euroyu peşin ödediler.yeni stadlarının locaları tanesi 1 milyon eurodan özel firmalara satıldı.8 loca 8 milyon euro.şuanki stadları için aveadan sponsor ücreti 7 milyon euro alıyolar.ülker beşiktaşa 5 verirken galatasaraya yıllık 10 veriyor.çünkü adamlar ülkeri 2.forma sponsoru da yaptı.ayrıca d-smart adamlara 5 milyon euro veriyor.biliyorsunuz adamlar lincolnün tüm parasını d-smarta ödetti.e bu senede türk telekom forma ana sponsoru oldu.bunun içinde 12 milyon euro verdiler.şu ilk turu geçtikleri içinde 2 milyon euro aldılar.yani adamlar ticareti biliyor.kombineleri de iyi gidiyormuş.bizimkiler ise uyuyor.tek sponsor ülkerle devam ediyoruz.basket sponsoru cafe crownda yıllık 3 milyon euro veriyormuş.gscell olayından 1 milyona yakın kardalarmış şuan bir sitede okudum.yani adamlarda para var. |
Türkiye`de Saat: 02:52 . |