![]() |
evet film baslıyor hayırlı olsun çifte standart;) |
gs tek rakbimiz.... |
öncelikle konu alıntı bir konu.ben kendim yazmıyorum.başlık öyleydi direk aldım.maçı izleyen biri olarak penaltılar penaltıydı ve hakemde nerdeyse hatasızdı.galatasaray bu sene tek rakibimiz.ancak iyi bir transfer yapamaz veya ibb maçında gibi oynarsak biz onları rakip görsekte onlar bizi görmez. |
maçı izlemedim.ama gese her sezon iyi başlıyor geçen sezonun ilk yarısını lider bitirmişlerdi elbet biryerde takılacaklardır |
Gayse bu tür takımlara karşı coşar bu sezon...Farklı galibiyetler alır hep, gollü geçer karşılaşmaları...Dün de öyle oldu, atak üstüne atak yaptı adamlar, Baros iyi durumda olsa hattirick yapardı dün...Gerçekten hücum güçleri iyi cinconun, zor durdurur Anadolu takımları..Gayse'yi de tek rakibimiz olarak görüyorum zaten.. |
Adamların hücumcuları iyi ... |
Alıntı:
|
erken form tuttularr, sezon ortasında görürüm ben onları!! |
maçı izledim Keita sağ kanadı dağıttı hayatımda bu kadar hızlı dönebilen anında süratlenen oyuncu görmedim böyle oyuncular nadir bulunur diğeride eto o dur zaten bu adam büyük klüplerede bela olur hele bizim tarafta İ.Üzülmez ve İsmail oynuyorsa... |
Hakem falan hikaye, çatır çatır top oynuyor adamlar . Tebrik ediyorum yönetim ve futbolcularını . Transfer yapılıyor, hoca geliyor, takım gole doyuyuor . Budur . |
Türkiye`de Saat: 19:07 . |