![]() |
Almazsan Tekke'yi batırırsın Tekne'yi Başkan Sadri Şener, geçen yılın en beceriksiz iki forveti Umut Bulut ve Gökhan Ünal'a bu sezon da koca Trabzonspor'u adeta mahkum etti. Bordo-mavililer gol kaçırma rekoru kırdığı maçta 'küme düşer, toplama takım' denilen Diyarbakırspor'a hem de Avni Aker'de mağlup oldu. Umut Bulut, yine komik goller kaçırdı. Tribünleri dolduran ve futbolu çok iyi bilen Trabzonspor taraftarı, maç bitiminde "FATİH TEKKE! FATİH TEKKE!' tezahüratı ile stadı inletti. |
:D:D vay be basın şair oldu çıktı:D:D |
Adminim paylaşım için teşekkür ederim. Taraftarları haklı, bu forvetle yapamazlar. Hayır üzüldüğüm nokta Başkanları uğraş veriyor ama olmuyor. Avrupa Kupası Liginde umarım oldukça ilerlerler. Bu yıl iyi ülke puanı toplamamız gerekiyor. Sivas ve Fener dışında başarıları bekliyorum açıkçası ;) |
Alıntı:
evet başkanları cidden çalışıyor yazık oluyor verdiği emeğe belki ama olmamış diyarbakır inş. bu yıl ligde kalır |
trabzonun zaten geçen sene tek sıkıntısı forvetti onuda almadılar çok iyi bir forvet trabzonu uçururdu halbuki biraz kafasızlıklarının kurbanı oluyorlar bnce |
bırakın olmasınlarilk 5 in içersinde kalmaları onlar için daha hayırlı olur |
Maçı izledim umut bulutu görünce bizdeki forvetlere şükrediyorum koyu trabzonsporlu abim BoBo'yu Keşke biz Alabilsek Diye dert yanıyordu |
Gabric(Gökhan)-----Bobo Alanzinho-----Colman-----Yattara Hiç fena değil :) |
Bu Trabzon'un ortasahasına Gerrard gibi adam alsalar bu takım yine şampiyoın olamaz valla, adam gibi bi forvetleri yok çünkü...Her zaman söyledim, Umut-Gökhan ikilisiylen bunlar şampiyonluğun Ş'sini ağzına almamalılar... |
Bi Nobre eksik ilerde :D onu da alsalar tam meceriksizler takımı olcak .. Diyarbakır'a yenilmelerine üzüldüm . Umarım küme düşerler tez zamanda . |
Türkiye`de Saat: 07:59 . |