![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #121 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ahhh üst dedim yattım bu maçtan tek maçtan kaçtı para | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #122 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ballack iki mactır bos gecmiyor helal olsun | ||
![]() | ![]() |
![]() | #123 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Halı saha macı gibi ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #124 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | puan farkı 4 oldu işimiz gercekten zor | ||
![]() | ![]() |
![]() | #125 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | fatih terim türkiye için birşey yap milli takımı bırak | ||
![]() | ![]() |
![]() | #126 | ||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Amansız kanının son damlasına kadar savaşır!!!Haydii ay yıldızlar diğer maçları alarak bunu gösterinn.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #127 | ||
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | beşiktaş:10 adana demirspor:0 bu skoru hatırlattı bana ![]() ![]() ![]() ![]() Konu beşiktaşkımm tarafından (01-04-2009 Saat 23:32 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #128 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Dünya Kupası 2010 Avrupa Elemelerinde A Milli Futbol Takımımız evinde ağırladığı İspanya'ya 1-2 mağlup oldu. Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan karşılaşma sonrası mikrofonlara konuşan Fatih Terim şöyle dedi : "Bence Türk sporunun gecesi olabiliridi ama gole kadar İspanya'yı pozisyona sokmadık. Malesef çok enteresan goller yiyoruz. Olacak iş değil. Bu kadar pozisyon bul, iyi oyna fakat bunları iki maçta da atama. Çok yazık oldu" dedi. Fatih Terim penaltı pozisyonu ile ilgili soruyu söyle yanıtladı : "Malesef çok iyi maçlar oynayan Volkan yapmayacağı bir hata yaptı. Kazanamıyorsan 1-1 bitsin çünkü Bosna'yla 3 puan fark kapanabilir fakat şu an 4 puan fark oldu. İspanya'ya karşı bu kadar pozisyon bulan bir takım görmedim. Heralde oyuncularım 1-1'e razı değildi ve sonuç böyle oldu." dedi 01.04.2009 Kaynak : Sporx.com BLACKEAGLE neredesin?? Penalti pozisyonunda utanmadan Uzulmeze laf atiyorsun birde !!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #129 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() al birini vur ötekine ![]() ![]() -1 - -1 bitseydi keşke ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #130 | ||
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aynen bende öyle bitmesini istemiştim... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |