![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #91 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | iki maçta beklediğim gibi bitti... diğer maçları kesin almalıyız... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #92 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yazık oldu ,ama bu takım bana hiç ümit vermiyordu zaten ,yine bir gazla iyi oynamaya çalıştık ama sıradan oyunculardan kurulu bir milli takıma sahibiz ve bu takımın başında da komplex sahibi bir Fatih Terim olunca ,o takımı kurmayı bile beceremiyor,şu emre belözoğluna 2 maç nasıl tahammül etti aklım almıyor,Yıldız dediğimiz adamlar da oynamayınca ancak bu kadar direnebildik.Son değişiklikler de çok tartışılır ,mutlak galibiyet gerekiyorsa sana takımın en iyi oyuncusu Ardayı ve tek gol ayağın Semihi nasıl çıkartırsın.Üzülerek söylüyorum ki dünya kupası Türkiyesiz geçecek sanırım.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #93 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çok kötü... akşam akşam nasıl moralimiz bozuldu bee offff ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #94 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne gzl bu sefer alacağız dedikk son dkka değişiklikkleri keşke olmasaydıı batuhan hiç beceremedii neysee ..işimizde zorlaştı ama hadi bakalım inş. dğrlerni yenerizz yazın sprdik yaa inş. bundan sonraki maçlarda yznki gibi oluruz
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #95 | ||
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | yenildik ama ii oynadik değişiklikler sıkıntı yarattı özellikle sabri yanlış karardi batunun yerinede gökhan girse daha iidi ama olmadı sağlık olsn puan kaybetmeye tahammülümz kalmadi elemelere kalmak için full galibiyet gerek.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #96 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Oynadığımız ilk İspanya maçından sonra bu maçıda kaybedeceğimizi söylemiştim.. Ve açıkcası hiçte üzmüyorum kendimi çünkü o kutsal formayı rüyasında bile görmemesi gereken bazı oyuncuların terim kontenjanı sebebiyle bu takımda olduğu sürece bu takımın sadece adı Milli Takım olarak kalır ama esas ismi Fatih Terim egolarının takımıdır... Ve şunuda düşünüyorum ki bu grubu en iyi ihtimalle sadece 3. bitirebilliriz.. Bir dünya kupasını daha evimizde izlemeye alıştırmaya başlasak kendimizi çok iyi olacaktır..
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #97 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | iLk Mac'tada Forum'da Yapilan yorumlarda "Yenicez , Yeniyoruz" Diye yorumlar yaptik. Rövanş'ta Daha da umutluyduk. " Yenicez başka yolu yok " diye yorumlar yaptik. Ama tüm Umut'larimiz Boş'a Gitti , Fatih Terim Böyle Yanlis Kadro yaptikca , Hata'lar yapmaya devam edicekmişiz gibi bir his var icimde..
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #99 | ||
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Acımadılar, 10-0 yendiler! 2010 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 3. Grup'ta oynanan 6. maçta Polonya, sahasında zayıf rakibi San Marino'yu ağırladı ve maçtan 10-0'lık skorla galip ayrıldı! Karşılaşmada Polonya adına E. Smolarek 4, E. Smolarek 2, R. Boguski 2, I. Jelen ve M. Saganowski de birer gol attı. Bu sonucun ardından Leo Beenhakker'in çalıştırdığı Polonya, 3. Grup'ta 10 puana yükselirken, sıralamada Çek Cumhuriyeti ve Slovenya'nın üzerine çıktı. 3. Grup'ta Kuzey İrlanda liderliğini sürdürürken, Slovakya maç eksiği ile ikinci sırada bulunuyor.
![]() | ![]() |
![]() | #100 | ||
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dünya Kupası 2010 Avrupa Elemeleri 2. Grup mücadelesinde Güney Afrika vizesini almak isteyen Yunanistan evinde ağırladığı İsrail'i 2-1 mağlup etti. Pagritio Stadı'nda oynanan karşılaşmada, ilk yarı 32. dakikada Dimitris Salpingidis'in golüyle ev sahibi Yunanistan soyunma odasına önde giren taraf oldu. İkinci yarıda konuk ekip İsrail adına durumu 1-1'e getiren gol 59. dakikada Omer Golan'dan geldi. 67. dakikada Samaras'ın penaltı golüyle Yunanistan 2-1 öne geçerek 3 puanı hanesine yazdıran taraf oldu.
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |