![]() |
Messi macin Son 5 dakika'si Harikalar yaratti süper bi macti , MARADONA 'nin Ögrencileri 2010 Dünya Kupasinda Cok İddaa'lı Gibime geliyor , hayirlisi. |
Messi,uzatma dakikalarında resmen Venezuella ile dalga geçti ...:) Maçın özeti budur ... |
Dünya Kupası'na da fırtına gibi başlar ama gerisi gelmez.Tipik Hollanda oyunu :) Dünya Kupasın'da da iş yapamacayaklar bana göre ... |
Tello,bu sabaha karşı oynanan Peru maçınının 72.dakikasında oyuna girdi.Şili,Peru'yu deplasmanda 1-3 yendi ...:) Holosko'lu Slovakya ise Wembley Stadın'da,Özel Maçta İngiltere'nin karşısına çıktı.Holosko,46.dakikada oyuna girdi.İngiltere maçı 4-0 kazandı ...:) Bu sene Portekiz,Bulgaristan,Romanya ve Çek Cumhuriyeti hayalkırıklığı yarattı resmen yaw ...:) |
Ayrıca Şili - Uruguay maçı 1 Nisan'da ... Şili,şuan 19 puanla Paraguay,Arjantin'in ardından 3.sırada ... Slovakya ise Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacak.Slovakya liderden iki maçı eksik 2. ...:) Şili ile ilgili ayrıntılı bilgi için ; FIFA.com |
İkiside hak ettiği sonucu almış.Dünya Kupası'nda savunma yapıpta kazanacak Yunanistan yerine İSrail'i tercih ederim ...:) |
Ahlakını bilemem ama savunmasıyla Dünya'nın önde gelen savunmacılarından ... Ahlakı iyi olsaydı,Beşiktaş'ta görmek güzel olurdu ... |
Fransa - Türkiye maçı var sanırım 5 Haziran'da Lyon'da ... Onları orada yenip R.Domeneceh'e "elveda" dedirtebiliriz ...:) |
2. olmada çekişeceğimiz takım Bosna-Hersek gibi gözüküyor.Ama bence telaşlanmaya gerek yok ... İspanya'ya yenilirsek bile ,şayet ben yeneceğimizi düşünüyorum,Bosna'nın yenmesiyle fark 4 puan olacak ... Önemli,değil ben bu Milli Takımımıza çok güveniyorum ...:) Mutlaka Dünya Kupası'nda olacağız ... Mutlaka ama .... |
Türkiye bu gruptan çıkacaktır."Hiç kimse telaşlanmasın." derim ... 2008'i hatırlayalım ... Malta-Moldova beraberliklerini,sonra buz gibi havada Norveç'i kendi evinde vurmayı ....:) İspanya'yı yenersek bence açık ara 2.oluruz.Yenilsek bile fark ne kadar olursa olsun,Dünya Kupası'n da oalcağız ...:) |
| Türkiye`de Saat: 23:34 . |