![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
A.BILBAO - ANDERLECHT KOPENHAG - MARSİLYA PANATHINAIKOS - ROMA A.MADRID - GALATASARAY AJAX - JUVENTUS CLUB BRUGGE - VALENCIA FULHAM - SHAKTAR D LIVERPOOL - UNIERA URCIZENI HAMBURG - PSV VILLAREAL - WOLFSBURG S.LIEGE - SALZBURG TWENTE - W.BREMEN LILLE - FENERBAHÇE HERTHA BERLIN - BENFICA EVERTON - SPORTING Finalin ismine bişi diyemiyeceğim eğer finalden önce olası bir eşleşme olmazsa; Rubin Kazan-Shaktar Donetks oynar diyorum. Bu arada Lille fenerbahçeyi dumanaltı yapar, fenerbahçe duman olur gider. Bu Lille'ki Lyon'u 4-3 yenen, bu Lille'ki Lazio'yu 2-1 yenen, bu Lille'ki Monaco'yu 0-4 yenen, bu Lille'ki St.Etienne'yi 4-0 yenen.. Fenerede 4'lük bir tarife uygular demedi demeyin...
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bence cinconlar da ezikler de bu turda elenirler bu performansları 2. yarıda da devam ederse tabi
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gerçekten ciddi rakipler ancak Gs turu geçer gibime geliyor.Fenerbahçe ise şimdiden elveda durumuna gelmiştir bence..yinede iki takımada başarılar dilerim..
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aynen bi 9 bekliyoruz liverpool dan ![]()
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | RUBIN KAZAN - HAPOEL TEL AVIV A.BILBAO - ANDERLECHT KOPENHAG - MARSİLYA PANATHINAIKOS - ROMA A.MADRID - GALATASARAY AJAX - JUVENTUS CLUB BRUGGE - VALENCIA FULHAM - SHAKTAR D LIVERPOOL - UNIERA URCIZENI HAMBURG - PSV VILLAREAL - WOLFSBURG S.LIEGE - SALZBURG TWENTE - W.BREMEN LILLE - FENERBAHÇE HERTHA BERLIN - BENFICA EVERTON - SPORTING finale kadar eşleşmezlerse rubin kazanla werder bremen oynar bence finali.. bu turun sürprizi olarakta unireayı görüyorum ben.. galatasaray ve fenerbahçe rakiplerine farklı mağlubiyetlerle elenirse hiç şaşırmam çünkü rakiplerinin hücum hattı gs ile fb nin rakip olarak en son isteyeceği oyuncu tiplerinden oluşuyor. bu 4 maçı kendi yarı sahasında kabul ederek oynamaları, eziklerin dolayısıylada türk futbolunun hayrına olur diye düşünüyorum
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. Konu aяda tarafından (22-12-2009 Saat 18:40 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |