![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | zaten ilk maçta yenen hatalı goller sivasın gardını düşürmüştü beklenen oldu ve o macın etkisinden kurtulamadılar ve kaçınılmaz sonuç geldi yazık oldu sivasa
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | ee b,de ufaya gideceklerdiiii zu hahaha | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sanırım "birde Uefa'ya gideceklerdi" yazmışsın. Bir Anadolu ekibinin Portekiz'in Avrupa'da yıllardır mücadele eden ekibine karşı iyi oyunla elenmesi seni niye sevindirdi anlamak zor tabi..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | geçen yıl biz liverpoola yenildiğimizde onlar antreman malzemelerine FC SİVAS yazdırım bizle dalga geçmişlerdi.şimdi kendileri gördüler FC BRAGA'yı
__________________ Ne vardı herkez TÜRK'üm diyebilseydi... Kardeşlerinle yanyana değilde karşı karşıya gelmek işte asıl bu beni üzüyor... Biz yemin ettik bir kere bayrağımız her zaman her yerde edirneden karsa dalgalanacak... kusura bakmayın kardeşler bu yolda ant içtik şehitlik şerbetini içmeyi kabul ettik... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | sana da aynen katılıyorum kardeşim zuhahaha ![]()
__________________ Ne vardı herkez TÜRK'üm diyebilseydi... Kardeşlerinle yanyana değilde karşı karşıya gelmek işte asıl bu beni üzüyor... Biz yemin ettik bir kere bayrağımız her zaman her yerde edirneden karsa dalgalanacak... kusura bakmayın kardeşler bu yolda ant içtik şehitlik şerbetini içmeyi kabul ettik... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yazık oldu zuahahah çekenlerenide anlamak güç
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Beşiktaş/SİVASSPOR maçı tahmin ve yorumları - Sayfa 8 - SivasSpor.com - Forum, Sivas
__________________ Ne vardı herkez TÜRK'üm diyebilseydi... Kardeşlerinle yanyana değilde karşı karşıya gelmek işte asıl bu beni üzüyor... Biz yemin ettik bir kere bayrağımız her zaman her yerde edirneden karsa dalgalanacak... kusura bakmayın kardeşler bu yolda ant içtik şehitlik şerbetini içmeyi kabul ettik... ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Öncelikle şunu bil ki "FC" Football Club'ın kısaltması ve bu kısaltmayı sadece Liverpool'mu kullanıyor? Barcelona'da kullanıyor, Juventus'ta ve daha birçok takım da.. Diadora firması öyle yazmış, kulüp kendide açıkladı biz böyle istemedik diye, çünkü Türkçe değil. Forumda yazanlar boş adamlardır bunu bir kulübe mâl etmek daha saçmadır. "Sivas elendi zuhaha" yazmanla "Beşiktaş 8 yedi zuhaha" yazan ezikten farkın kalmaz bunuda bilmeni isterim ayrıca..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | sağlık olsun sonunda ölüm yok ya demek ki buraya kadarmış | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |