![]() |
Helal olsun Trabzon a... Evinde uzatmalarda eleyecek diye bir his var icimde... Trabzon böyle devam et bu hafta feneve gecir moraller düzelsin... |
Çok üzüldüm ya Trabzona. Son dakikada çok kötü oldu o gol. Yine de başlıkta da denildiği gibi helal oslun ts'ye. Böyle bir takıma karşı iyi mücadele ettiler. |
Birde hiç istemiyorum trabzonun elenmesini ancak olurda elenirse inşallah liverpool ile aynı gruba düşeriz o zaman hesabıda kapatmak için ne gerekiyorsa yapacaktır futbolcularımız.. |
Trabzon'dan önce Onur'a helal olsun, maç 1-0 bittiyse Onur'a tüm Ts halkının ve Şenol Güneş'in dua etmesi lazım...Ts'nin maç boyunca bir pozisyonu var, adamların 5-6...Ki hangi adamların, Gerrardsız, Kuytsuz Liverpool, Torres de performansının %20^si ile anca oynadı..Gerçekçi olmak lazım yanii, Liverpool turu Ts'de geçer, Beşiktaş'tan sonra turu geçmesini en çok istediğim takım Ts ama gerçekçi olursam bu çok zor bence... |
Liverpool karşısında kontradan gol yediler. Liverpoolu liverpool yapan ne zaman ne yapacağı belli olmayışı zaten. İyi dayandı trabzon. Kalecileride çok iyidi. Ben en azından berabere bitsin isterdim ama olmadı. Yine de tebrik ederim. En azından bir ümitleri var Avni Aker de |
Türkiye`de Saat: 21:41 . |