![]() |
PSG'nin, Türkiye'deki patlaması http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...00_414_232.jpg UEFA Kupası ön eleme maçında Paris Saint German´in, Kayserispor karşısında deplasmanda 2-1´lik skorla aldığı galibiyet Fransa basınında geniş yer aldı. Le Parisien, "PSG’nin, Türkiye’deki patlaması" başlığıyla birinci sayfadan verdiği haberde, Fransız takımının haklı bir galibiyet aldığı yorumunu yaptı. Gazete, "Antrenör Paul Le Guen’in talebeleri gruplara kalmak için adım attı" ifadesini kullandı. L’equipe ise baştan aşağı yenilenmiş PSG’nin dünkü galibiyetle gruplara kalmak için çok önemli bir şans elde ettiğini yazdı. Fransız gazetesi PSG’nin kaleci Landlreau ve stoper Bourillon’un en başarılı oyuncular olarak gösterdi. |
son dakıkada kayserı gol yemıs uzuldum gercekten ama ben ınanıyorum kayserı psg yı orada yenıp turu atlıyacak |
Kayserispor bu tur için yeterli değil. PSG bu sene oldukça iyi bir kadro kurdu, biraz nesnel bakarsak birkaç gömlek üstünler Kayseri'den zaten. Böyle güçlü bir takımla eşleşmeleri şanssızlık olmuş onlar için, Fransa'da galibiyet sürprizden de öte olur Kayseri için.. |
Yazık oldu yha:( Üzüldüm gerçektende |
1-0 yenseler tur atlarlar kayseri yapabilir |
Alıntı:
Kayserinin burda yenmesi gerekiyodu en azından bir berberlik almalıydı. |
üzüldüm gerçekden :(( |
fransa'da tuttugum takim psg ama dun tabi ki kayserispor'u destekledim ... 1-1 bitseydi belki bir umut vardi ama 1-2 artik çok zor ... |
ya kezman attıı bn ona üzüldüm:D |
Kayseriden ümitliydim aslında, sağlam oynayıp gol yemezler diyordum ama daha maçın başında yemişler golü, sonra toparlamışlar ama son dakika golü her şeyi berbat etmiş...PSG bu sene gerçekten iyi bir kadro kurdu, Kayseri'den hem kadro hemde tecrübe bakımından çok çok üstünler, Kayseri büyük bi sürprize imza atar orda turu geçerlerse, umarım bunu başarabilirler... |
Kezman yeter bi bırak şu türkiyeyi insansıl yaratık...:D |
Türkiye`de Saat: 18:17 . |