![]() |
Lucescu'dan Gerets'e ders: 2-0 Lucescu'dan Gerets'e ders: 2-0 UEFA Kupası Çeyrek Final ilk karşılaşması tandık simaların kapışmasına sahne oldu. Hem Galatasaray hem de Beşiktaş'ı şampyinluğa ulaştıran Lucescu'nun çalıştırdığı Shaktar Donetsk kendi sahasında ağırladığı Galatasaray'a 2005 yılında unutlumaz bir şampiyonluk armağan eden Eric Geretisli Marsilya'yı 2-0 mağlup etti. RSC Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşmanın gollerini 39. dakikada Çek futbolcu Tomas Hubschman ve 65. dakikada Brezilyalı Jadson kaydetti. Bu sonuçla Shaktar 16 Nisan'da Veledrome Stadı'nda oynanacak rövanş için avantajlı bir skor elde etmiş oldu. Kaynak : Sporx.com |
Helal olsun sana Luce....ya bu adam koymus kafaya alacak UEFAyi:D...dünyanin en iyi takimlarinda (real, barca,chelsea,liverpool,inter,milan vs.) teknik direktörlük yapacak kapasitede bence luce |
Luceye başarılar :.. |
Shaktar Bircok Ünlü Futbol Kulübün'den iyi Olmaya Basladi .. Basarilar Luce. |
Alıntı:
Maça gelince de, Shaktar'ın evinde avantajlı bi skor elde edeceğini düşünüyordum, öyle de oldu, Shaktar Fransa'da yenilebilir belki ama yine de 2-0'lık skor avantajını koruyup Yarı Finale adını yazdırır...Kupada da en büyük favoriler, Luce bu sefer başaracak gibi, kaç senedir bunu istiyordu adam... |
Yarı finalde eşleşmezler ise finalde; W.Bremen - Shakhtar Donetks olacağını umuyorum :) |
Lucescu çok büyük bir teknik adam.Ben Shaktar'ı uefa kupasının favorisi olarak görüyorum.Devre arasında önemli golcülerini (Brandao) Marsilya'ya satmışlardı, ama yine de gücünden birşey kaybetmediler.Helal olsun.. |
luce ye başarılar diliyoruz tabiki ama yenerken bizim gibi gs yi rakip gibi görmemişdir |
Türkiye`de Saat: 22:48 . |