![]() |
Uygun: "Elimizden geleni yaparak eleneceğiz" Sivasspor'un teknik direktörü, Shakhtar Donetsk karşısında ellerinden gelen herşeyi yaparak Avrupa'ya veda etmek istediklerini belirtti. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Shakhtar Donetsk ile oynayacakları Avrupa Ligi play off rövanş maçı öncesi bir basın toplantısı düzenledi. Bülent Uygun, yaptığı açıklamada "İstediğimzi transferleri yapamadık. Çok fazla sakat oyuncumuz var. Ama 15 20 gün sonra 2 yıldır olduğu gibi adından söz ettiren takım haline geleceğimize inanıyorum" ifadelerini kullandı. Shakhtar Donetsk maçının zorlu geçeceğine değinen Uygun, "Bu maçı kazanmak istiyoruz. Bunun için elimizden geleni yapacağız. Belki eleneceğiz ama sevenlerimize kendimizi affettirerek eleneceğiz" şeklinde konuştu. Avrupa Ligi'ndeki rakipleriyle aralarındaki bütçe farkının çok büyük olduğunu belirten Bülent Uygun cezalı ve sakat oyuncularına rağmen Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceklerini belirtti. |
hehe komık durumdalar yhaa :D |
bülent hoca 'beş yiyin ama altı yemeyim yedi yiyin ama sekiz yemeden elenin'... |
İnşallah 8 yersiniz! |
elenıceklerinide kabullenmısler:D:D |
elenmeyi kabullenmiş fark yemeyiz die dua ediyorlar ama ne sanslılar shaktarın barcayla macı var belki macı bırakır :D |
en az 5 yersinizzz.... |
shaktar'ın ölüsü sivası yener |
8 yemeyin sakın :D:D gazetede okudum geçen sene yedikleri gollerin toplamını bu sene 7 resmi maçta yemişler :D:D:D:D |
bde toparlanıp geçen seneyi bulcaz dio..bu durumda anca arattırırsın büloo..:D:D:D |
rezil adam böyle terim özentilerine ayar oluyorum |
Fatih Terim İtalya yı gördükten sonra Egoist olmuştu bu Sivas ın başına Gelince Egoist oldu:D:DFark var!:D |
ve olan yine Türkiye'ye oluyor... |
1-0 shaktar ahaha:D:D |
gönüllerin sampiyonu,halkimiz icin oyniyoruz laflari sIkdi artik |
elinizden geleni yapmanıza gerek yok eleneceksiniz zaten :D:D |
2-0 oldu ikiside penaltı:D |
elinizden geleni(!)yabtınız ve elendiniz tr'nin 4 numaralı ezikleri:D |
başına ne geliyorsa çenen yüzünden..biliyorsun değil mi Bülent ?!! |
Türkiye`de Saat: 10:19 . |