![]() |
Alıntı:
ezeli rakiplerimiz olsada Vatan ve Millet milliyetciligimin önüne fanatikligim hicbirzaman gecmez..kimse yanlis anlamasin... |
arkadaşlar dünyanın bi çok yerind ezeli rekabetler var ben yurtdışında okuorum bu yüzden kimin ne düşündüğünü çok ii biliorum mesela ingilterede liverpool everton çekişmesi vardır ama iş avrupa kupaları olduğu zaman birbirlerine toz kondurmazlar zaten bütün dünyanın gözü üzerimizde bi futbol muhabbeti yüzünden ülkeme laf ettirmem fener alsın yada galatasaray alsın sırtıma beşiktaş formamı geçirir gider destek olurum ve ayakta alkışlarım ... |
Tahminim şöyle; A Grubu 1. Ajax 2.Anderlecht 3.Dinamo Zagrep 4.FC Timişoara B Grubu 1.Valencia 3.Lille 4.Slavia Prag 2.Genoa C Grubu 1.Hamburg 2.Celtic 4.Hapoel Tel Aviv 3.Rapid Wien D Grubu 2.Sporting Lizbon 3.Heerenveen 1.Hertha Berlin 4.Ventspils E Grubu 1.Roma 4.Basel 2.Fulham 3.CSKA Sofia F Grubu 2.Panathinaikos 1.Galatasaray 3.Dinamo Bükreş 4.Sturm Graz G Grubu 2.Villarreal 1.Lazio 4.Levski Sofia 3.Salzburg H Grubu 1.Steau Bükreş 2.Fenerbahçe 3.Twente 4.Sheriff Tiraspol I Grubu 1.Benfica 2.Everton 3.AEK 4.Bate Borisov J Grubu 1.Shaktar Donetsk 4.Club Brugge 2.Partizan 3.Touluouse K Grubu 2.PSV Eindhoven 4.Kopenhag 1.Sparta Prag 3.Cluj L Grubu 2.Werder Bremen 3.Austria Wien 1.Athletic Bilbao 4.Nacional Madeira |
eziklik = ballılık yok böyle bir şans yaa |
Alıntı:
|
Rooney demiyor onu sadece.Avrupadaki milyonlarca insan diyor.Biraz olsun ingilizcesi olan varsa facebooktan bakabilir.Öyle aşağılayıcı sözler sarfediyorlarki aklınız şaşar.Özleme hak veriyorum |
Alıntı:
canısı onu bizimkilerde yapıyor.Şamp.liginde 0 çektiği zaman ,arsenalden 5 yediği zaman ,interden 3 yediği zaman vs.vs.vs. onların bilinçsizce bu şekilde alay etmesi bizimde o şekilde karşılık vermemizi gerektirmez..evet ufuk milyonlarcası yapıyor gerçekten..Rooney örneklerinden biri sadece.. |
işte maalesef böyle gelmiş böyle gider herkes dalga geçtiği için bende çok içerlemiştim yani o yüzden böyle psikopata bağlattılar beni:D |
:D:Dcanısı onlar alay ederek kendilerini avutuyorlar anca zaten ..Biz destekleyerek utandırmalıyız bu da başka bir boyut :) |
tamam canım sırf senin hatrın için destekliycem:D |
Türkiye`de Saat: 18:14 . |