![]() |
9 eylül inş müh 8 . seneye baslıom :) |
inş ytü ya da itü ye dikey geciş yapcam |
istanbul üniversitesi su ürünleri 2 . sınıf öğrencisiyim |
benimki bitti arkadaşlar selçuk hukuk |
arkadaşlar ben de selçuk üniversitesi elektrik elektronik mühendisliği 3.sınıf öğrencisiyim konyada okuyan diğer arkadaşlarla tanışıp maçları birlikte takip etmek isterim yanii |
marmara üniversitesi fizik öğretmenliği Allah'a şükür son sınıf :) |
Alıntı:
|
istanbul universitesi devlet konservatuarı tiyatro 4. sınıf ogrencisiyim,kafamız baska seye calısmadı napalım....cok daralıyorum okulumda,ama bıtıyo ALLAH'ın izniyle... |
Mersin Universitesi Pazarlama ins. Gecis le beraber Halkla İlişkiler olacak :) |
BEŞİKTAŞIMIN maçlarına gitmekten üniversteye hazırlanamıom ki ama boşver ben yinede maça gitcem :D |
üniversite yi bu sene kazandık konya-bozkır myo kazanmışız dahah yeni ünili olduk :D |
istanbul ünv. radyo tw sinema -> 2006-2007 itibariyle |
2004 İTU insaat mezunuyum aynı okulda mastera devam ediyorum.yeni kazananlara hayırlı olsun sınava gireceklere ve devam edenlerede başarılar... |
slm bende kocaeli üniversitesi ingilizce öğretmenliğinde 4.sınıfta okuyorum ve çiçeği burnunda dişi kartalıııımmm:) |
izmir ekonomi uni. ekonomi boLumu gecen sene girdim ama 1. sInIfI cok sewdim o yuzden bi daa okuma kararI aLdIm.. nasI oLsa 1. sInIf kaLite war.. |
trakya unıversıtesı son sınıf ogrencısıyım trakya kartalları herzman besıkatsımızın yanında sampıyon besıktas |
hacettepe üniwersitesi |
cukurova üni türkçe öğtermenlği daha yeni yazıldım:D |
k.kale unv. inşaat mühendisligi 3, sınıfa gectim........... |
Afyon kocatepe üniversitesi işletme 2.sınıf |
Alıntı:
|
celal bayar maliye..zor bitti:D |
valla yaş yolun yarısı oldu.ve iş yerinde yükselmek için bizde sınava girdik.açıköğretim fakültesi (dış ticaret) bölümü hayırlısıyla okuyup kariyer yapacağız.:D :D :D |
Istanbul üniversitesi Endstriyel Otomasyon Daha 1. Sinif |
Alıntı:
|
besyo da okuyan warsa weya hazırlan bana özel mesaj atsın bende hazırlanıyorum.... |
selçuk üniversitesi fizik bölümüü |
selcuk hukuk 2.sinif kenyada okuyan arkadaslarin mesajlarini bekliorum |
dumlupınar üni. işletme(iö) 1. sınıfım.. warsa allaan kütahyasnda okuyan bjkli arkadaşımız,bi pm atarsa ii olur :) |
Sakarya ÜNİ.. |
Adü Ziraat |
kocaeli üni bilgisayar öğretmenliği İ.Ö. bu sene intibak senem ilk dönemi atlattım inş 2. dönemide atlatırım |
marmara hukuk mezunum ama sayılır mı |
Başkent Universitesi Elektrik Elektronik |
ortaokul terk:( |
KADİR HAS ÜNİ _İÇMİMAR_2.SSNF:( |
9 eylül dilbilimde okuyodum yakın bi zamana kadar.. |
biz daahaa lisedeyiz .....:D:D |
i.ü avcılar kampüsü teknik bilimler meslek yüksekokulu endüstriyel otomasyon ikinci öğretim 2.sınıf |
ŞİMDİLİK HAYAT ÜNİ Sİ AMA SENEYE İNŞALLAH...:D |
Türkiye`de Saat: 00:01 . |