![]() |
İstanbul üni. siyaset bilimi uluslararası ilişkiler ögrencısıyım akademık karıyer ıstıyorsanız bizim üni süper ama cok dagınık mesela bızım bolum kampusun ıcınde degıl dısarıda he sunu unutmayalım ayrıca yemek 50 kurus:D bı de ılgınc uygulamalar var tıpcılar egıtım fakultesı falan kampuse alınmıyo bız ıktısat fakultesıyız dıye sorun cıkmıyor:) sıralama olarak bogazıcı odtü ankara 4.olarak istanbul gelır bence |
OSS izin versin..kazanirim insallah |
walla bnm ilgi alnım hukuk bnce tr'nn en iyi hukuğu ankara ünv. ahh bi kazanabilsemm:):) |
odtü ;) yani ben tercih yapacağım için yeni araştırdım şahsen en iyi odtü geldi ve odtüyü tercih edeceğim... |
bence boğaziçi ikincide odtüdür ama bölümsel olarak değerlendiricek olursak tıpta hacettepe mühendislkite itü ve siyasal bilimlerde ankara ünidir... |
1.yi tamamen gerçeklere dayanarak yazacağım. Geri kalanlarsa benim sevdiklerim. Gerçekler dediğim, bu üniversite Türkiye'nin en iyi üniversitesi. Ve dünyada adı önemli yerlerde bir üniversite. 1- ODTÜ 2- Boğaziçi 3- İTÜ 4- Mimar Sinan |
bölümüne göre değişir ama ben mühendislik alanında sıralarsam 1.Bilkent 2.ODTÜ 3.İTÜ |
Sayısalsanız İtüyü tek geçerim.Ama rahat okuyup etiket yapsam süper olur diyosanız yıldız teknik okuyun derim. ,Ayrıca bir çok üniversteler arası teknik yarışmalara bakıyorsunuz iki universte var türkiyeden itü ile sakarya uni.Odtü modtü yalan yani derecesi yok bi alanda. |
bilkent |
odtü boğaziçi itü ege P: gazi |
Türkiye`de Saat: 17:02 . |