![]() |
Kırıkkale Üniversitesi merhaba arkadaşlar kırıkkale üniverstesi ve kırıkkale hakkında bilgi almak isteyen ve kırıkkale universtesinde okuyan beşiktaşlı arkadaşlar bu topicte toplanabiliriz |
www.kku.edu.tr burdan okul hakkında bilgi alabilirsiniz http://www.kku.edu.tr/~iibf/ bu linktende iktisadi idari bilimler fakültesi hakkında herşeyi öğrenebilirsiniz |
Kardeşim insan bir över ünv.ni hiç bir şey yazmamışsın:D |
kardeş övünecek birşeyi yok sade bir üniversite foto filan koyayım dedim onu da beceremedim amacım kırıkkale üniversitesinde olan karakartallarla tanışmak |
Alıntı:
|
biliyorum kardeş takıldığını |
ewt butun k.kaleli bjklılar toplanalım burda. |
Alıntı:
|
Selam ben bu sene işletmeyi kazandım vede Beşiktaşlıyım bakalım nasıl olacak Tüm herkeze yeniden selamlar :) |
Alıntı:
|
msn varsa ekleyim özel mesaj at Beşiktaşlılar olarak bişeyler yaparız :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bugün ankaraspor-beşiktaş maçındayız :) |
slm millet .... |
kırkkalede okuyan arkadaşlar nasıl irtibata geçebiliriz okulda?bi organizasyon falan yapsak fena olmaz |
bizim üni. forumdada yapalım bir şeyler diyor ama ön ayak olan yok... |
ben de kkale ünideyim besyodayım:) |
mrb. hoşgeldin. |
bende kırıkkale üniversitesi besyo 4.sınıftayım |
Alıntı:
hoşgeldin cnm benim:D bende seni beklodum;) |
meltem bende seni bekliyordum sen nerdesin dersiniz de yoktu bugun göremedim seni |
mlt cumaya sunum var tezde kullandıgımız ölçegi açıklayacagız çok araştırdım buldum ama ne yapıcam ben şimdi ya karıştı herşey |
cnm şimdi geldim. ne sunumu yaa? |
tez için kullandıgımız ölçek tanımı ve açıklaması felan |
meltem bugünkü etkinliği çok begendi hocalar |
hadi yaa çok sevindim canım;) |
bide yarını atlatırsam tam süper olcak amabakalım hayırlısı |
niye yarın ne varki? |
sunum çok kötü geçti ölçekleri unutmuşuz |
amam bişey demedi hoca yoksa yakardı bizi |
hadi yaa aferin size:D:D |
nasılsın canım |
bu üniversite yorgunluktan öldürür canım çıktı yafffff |
öncelikle herkese slmlar.. KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ BEŞİKTAŞLILAR TOPLULUĞU yani kısa adıyla KKUNIBJKolarak 2007-2008 öğretim yılında çalışmalara başladık UNIBJK ilesi bizleri kabul etti o büyük aileye bizleri dahil etti ancak okulumuz bizimle inatlaşıyor adeta resmiyetimizi bir türlü alamadık.Ama bu işte kararlı olan bizler yine de gayr-ı resmi olarak çalışmalara başladık kkunibjk@windowslive.com msn adresi,facebook ta da KKUNIBJK olarak gurubumuz var oradan da gurubun adminleri vastasıyla bizlere ulaşabilir ve etkilnliklerimizden haberdar olabilirsiniz.. |
keşke bu topluluk ben üniyi bitirmeden önce oluşturulabilseydi:( şu tezi kabul ettirebilirsem mezunum artık;) |
sakın arkadaşlar sakın...4.5 senemi yedi...üniversite hayatı yaşamak istiyorsanız,ot değil sosyalseniz,ankaraya gidip gelmek için arabanız yoksa,hele aileniz ankaralı değilse sakın...özellikle uluslararası ilişkiler bölümüne gitmeyin bu benim için görevdir:D |
teşekkürler emeğine sağlık |
Türkiye`de Saat: 12:21 . |