![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|    |  #1 | ||
|    Forumun Basketçisi  ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006  Yaş: 37  
				 Tecrübe Puanı: 25   ![]()  |    
 1-tarık akan     2-robert deniro 3-alpacino 4-bruce willis 1-gülşen bubikoğlu 2-hale soygazi 3-filiz akın 4-Charlize Theron 
				__________________    вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя...  Konu AyTeK54 tarafından (31-10-2006 Saat 18:51 ) değiştirilmiştir..  |  ||
|   |        |  
|   | 
|    |  #2 | ||
|    Banned  ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006  Yaş: 41  
				 Tecrübe Puanı: 0   ![]()  |     angelina julie      sandra bullock şener şen george colooney  |  ||
|   |        |  
|    |  #3 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006  Yaş: 41  
				 Tecrübe Puanı: 21   ![]()  |     tabiki    KEMAL SUNAL, SENER SEN, CEM YILMAZ... bayanlardan yok... 
				__________________   SIYAHIN ZINDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK,  HERKESE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK!!! Emege Saygi Lütfen, bi "TESEKKÜR EDERIM" yeter....  |  ||
|   |        |  
|    |  #6 | ||
|    Banned  ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006  Yaş: 36  
				 Tecrübe Puanı: 0   ![]() ![]()  |     1.Necati Sasmaz                                                                            2.Kemal Sunal     3.Sener Sen 4.Jacki chan 5.Bergüzer Korel(kurtlar vadisi irakdaki leyla) 6.Ve bir kac yil sonra ben ![]() ![]() 
				__________________   Hayat ne kadar uzun ama sana olan aşk o kadar sonsuz çünkü biz hakiki beşiktaş lıyıız......  |  ||
|   |        |  
|    |  #8 | ||
|    Banned  ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006  Yaş: 41  
				 Tecrübe Puanı: 0   ![]()  |     arkadaşlar bu konuyu resimli hale getirmeyi teklif ediyorum.    
				__________________   Biz Malatya`daki Murat 131`leri Ankaradaki 8-0 unutmadık unutturmayacağız. Siyah beyazdı herşey Yere göğe sığamadı sığdıramadık...  |  ||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |