|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
10-04-2006, 17:24 | #1 | ||
Kıdemli Kartal Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 |
Turkcell Süper Lig 30. Hafta Gaziantepspor Beşiktaş 16 Nisan 2006-16:00 H: S: Kamil Ocak Takımımıza başarılar diliyorum. maç ile ilgili tüm yorumlarınızı buraya yazın..
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! Konu KaraBey tarafından (11-04-2006 Saat 08:55 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
10-04-2006, 17:25 | #2 | ||
Kıdemli Kartal Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 | Gaziantepspor Hazırlıkları Başladı 10.04.2006 17:38 Futbol Takımımız, Turkcell Süper Ligi’nin 30. haftasında Gaziantepspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bir günlük aranın ardından eksik kadro ile başladı. Teknik Direktörümüz Jean Tigana yönetimindeki çalışmaya son haftalarda sakatlıkları nedeni ile forma şansı bulamayan ve kondisyon eksiği bulunan futbolcularımızın yanısıra PAF Takımı oyuncularımız da katıldı. Yaklaşık 1.5 saat süren çalışmaya Siyah Beyazlılarımız ısınma ve koşu ile başladı. 5’e 2 pas çalışması ile devam eden idman küçük sahadaki çift kale maçla sona erdi. Sakatlığı geçen Mustafa Doğan takımla birlikte idman yaparken, Ali Tandoğan Kondisyonerimiz Jean Charles Trouabal yönetiminde takımdan ayrı çalıştı. Kulüp Doktorumuz Ayhan Optur, Malatyaspor maçında sakatlanarak sahayı sedye ile terk eden yıldız oyuncumuz Tümer Metin’in MR sonuçlarına göre sağ alt adalesinde ödem ve gerilme tespit edildiğini ve tedavinin 2 hafta süreceğini açıkladı. Futbol Takımımız, Gaziantepspor maçının hazırlıklarına milli takımlarda bulunan oyuncuların dışında tam kadro olarak yarın (11 Nisan) saat 11.00’de yapacağı idmanla devam edecek.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
10-04-2006, 22:50 | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 19 |
cocuklar son gelişmelerden sonra cok doldular kupa maçı öncesi bence rahat kazanırız. bunun en büyük sebebi macın dışarda olması
__________________ 1 2 3 GOL YETMEZ 4 5 6 OLSUN METİN ALİ FEYYAZ KOYSUN BEŞİKTAŞIM ŞAMPİYON OLSUN | ||
11-04-2006, 00:46 | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 20 | iyimser olmak istiyorum, kötü düşünmek istemiyorum ama zor ya, artık ne inancım kaldı bunların adam olucağı konusunda, nede hevesim kaldı hafta sonu maça gitmek için..
__________________ İsimsiz Korkuları Katmadık Yüreğimize , SimSiyah BemBeyaz DoğruLarı YaŞaDıK ÖLümüNe.. ************************************************************************************************************** JuNeEiGhT.. | ||
12-04-2006, 17:16 | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | Beşiktaş; kupada finale çıkmasında engel olamaması karşılığında,bu lig maçında Gaziantepe yenilerek kümede kalmasını sağlayacaktır gibime geliyor. Yakın zamanda Rizeye kıyak yapmadıkmı,Rize ile yapılan bu seneki maçlarda da 6 puan bırakmadıkmı.(iki maçtada 1-0 yenildik). Bu iğrenç tezgahı neden ve ne karşılığında yapıldığını bilmiyorum fakat bazı kişiler Beşiktaş klübumüzü kirli emellerine alet ettiler. | ||
13-04-2006, 02:59 | #10 | |||
Banned Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 | Alıntı:
| |||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |