![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Guest
|
SADAKATSİZ AŞK OLMAZ GİTTİM AMA NASIL GİTTİM SOKAK KÖPEKLERİ GİBİYDİM SENİN BUNU ANLAMAN ZOR AH CANIM NE KADAR DA İYİYDİN SADAKATSİZ SEVDA OLMAZ BE GÜZELİM MÜPTELASI OLMUŞUZ BİZ BU DÜZENİN BOŞ YERE AH EDİPTE GÜNAHA GİRME BEN KENDİMİ MEMNUNİYETLE ÜZERİM ÇOKTAN BOZULDU TEMİZ KALPLER ALEMDE BİLDİKLERİN YANILTIYOR SENİ (YİNE) YAVRUM İNCİTİLDİ , KIRILDI , ALDATILDI AŞK BU YÜZDENDİR MATEMİ (İSYANI) AYRILANLARIN SANMA İÇİM SIZLAMADI SANMA YÜZÜM KIZARMADI PİŞMANIM, PERİŞANIM DERLER YA, CİĞERİM YANDI SÖZ - MÜZİK: SEZEN AKSU DÜZENLEME: İSKENDER PAYDAŞ MİX: ÇAĞLAR TÜRKMEN PERDESİZ BAS: LEVENT YÜKSEL GİTAR: ERDEM SÖKMEN YAYLI SAZLAR: GÜNDEM YAYLI GRUBU BAĞLAMA: İSMAİL TUNÇBİLEK VURMA SAZLAR: MEHMET AKATAY STÜDYO: İMAJ SES STÜDYOLARI | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/yerli-sarki-sozleri/23502-levent-yuksel-uslanmadim-album-sarki-sozleri/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Yerli ark Szleri [Arşiv] - Beikta Forum ( 1903 - 2008 ) Taraftarn Sesi !. | This thread | Refback | 07-03-2008 22:12 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |