|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
14-05-2007, 15:34 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 25 |
"LİGDE KALACAĞIMIZA İNANIYORUM" Kayseri Erciyesspor Kulübü Başkanı Ziya Eren ligde kalacaklarına inandıklarını belirtti. Eren, kalan 2 maçı da kazanarak ligde kalacağız derken, Antalyapor maçının önemine değindi ve ''Taraftarlarımızın bu maçta bizi yalnız bırakmayacaklarına inanıyorum'' dedi. Eren, yaptığı açıklamada, Sakaryaspor ile deplasmanda yaptıkları karşılaşmayı 2-1 kazanıp umutlarını artırdıklarını belirterek, şunları söyledi: ''Sakaryaspor kaşısında ilk golü yememize rağmen mücadeleye devam edip 2 gol atarak, 3 puan aldık. Antalyaspor ile Kayseri'de, Sivasspor ile deplasmanda yapacağımız son iki karşılaşmadan da 6 puan çıkartarak ligde kalacağımıza inanıyorum. Umutlarımız sürüyor.'' Eren, Antalyaspor hazırlıklarına Salı günü başlayacaklarını da kaydederek, ''Taraftarlarımızın bu maçta bizi yalnız bırakmayacaklarına inanıyorum'' diye konuştu. | ||
|
14-05-2007, 15:38 | #3 | ||
Banned Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 0 | bursa düşsün diycem ama sağolsun bizim kazmalar onları ligte bıraktı kim düşerse umrum olmaz artık
__________________ o0o0o0o Bir manitammmm olsaa saçları sarı olsa ezikbahçeli olsaaa bir öpsem KARTAL olsaa o0o0o0o0 | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |