![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Gecenlerde gene bi yerlerde okudum. Cokta güzel yazmisti arkadas. burdan gene tekrardan eline saglik diyiyim. Konuya gelince; Besiktasin degerleri niye hep altinda gösteriliyor?? Gecen sezon Dünya kupasindan oyuncu, Ricardinhoyu diyorum, alan sadece biziz ama niye bunu pazarliyamadik??? Eziklerle kendimi kiyaslamayi hic sevmiyorum ama... Bizim bi basin sözcümüz varmi? var... onun isi ne??... Kolot bile ondan cok konusuyor ya... Koskoca bi BJK TV haberlerinde yeni transferleri söylemiyor??? olabilirmi?? Biz gecen sezon Ricardinho ve Delgadoyu getirdik... Bunlarin formalari ne zaman satisa cikti??? Tello geldi Hakan geldi Rüstü geldi Mehmet Y. geldi ortada bi faliyat varmi??? Ben ne yazikki göremiyorum... Niye BJK TV bu oyuncularin videolarini koymuyor kanala??? Kazim bu sezon topu topu bi gol atmis eziklerde sabah aksam o var... hani suan Carlos videolari öncelikte ama... Rüstünün o kadar kurtardigi goller var, milli takimda iken yaptigi hareketler, insan bi video yapar ya... O kadarmi yogunsunuz??? Yoksa sizdemi oyuncu ariyorsunuz??? topu topu 5 dakika haber yapiyorsunuz ya bu kadarmi? Yazik günah ya... Televizyon basinda haberleri bekledigim dakikalara, saatlere yazik ya... Bi Youtube, bu forumlara baksaniz videolari bulacaksiniz... Niye bilemiyorum ya... Televizyon, medya dedikleri o kadar önemli bir silahki, ama ne yazikki bizimkiler bunu kullanamiyor... Kimseye karsi degil... bizim kendimiz icin... Taraftara oyunculari sevdirmek icin... BJK TV oyuncularin yaptigi güzel hareketleri, kurtardiklari toplari bi video yapsa, yayinlasa ne kadar güzel olurki. Bu tüm oyuncular icin gecerli. Hic olmassa hep ayni reklamlari görmekten sikilmaz insan... Bi Pancu, bi Sergen, bi Tümerle yapilan videolar niye Delgado veya Fahri ile yapilmadi?? Biz yapilmasindan yanayiz... Yapilsa cok seviniriz... Gene izleyebilecegimiz birseyler olur.... Siz ne düsünüyorsunuz? PS: BJK TV nin emaili bilen varmi??
__________________ Who is IT? IT is Fenerbahce! KIRICI DEGIL YAPICI OLALIM LÜTFEN | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |