![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Kleberson'a 7 milyon dolar Yeni sezon transfer hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızına şok bir teklif geldi. Yönetimin ismini sır gibi sakladığı bir Avrupa kulübünün, Kleberson için 7 milyon dolar teklif ettiği, siyah-beyazlıların kararı Tigana'ya bıraktığı öğrenildi. Not:Basında geçenlere göre Lyon,Corinthians veya Porto ![]() Beşiktaş Genel Sekreteri Kenan Öner, gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir takım kuracaklarını söyledi. Tigana'ya güvendiklerini belirten Öner, "Hoca Fransa'dan oyuncu almak istiyor. Bobo'nun kalmasından yanayız" diye konuştu. Not:Sanırım Bobo yerine Cissé alınacak Kaynak:Fotomaç | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | carew'i para için göndermiştik sonra yerine adam alamdık.... Kleberson kalmalımı kalmamalımı bilnmiyorum ama göndermeden önce yerine daha faydalı biri belirlenmeli sonra gönderilmeli
__________________ FOREVER & BEŞİKTAŞ | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | valla ikisindede kararsısız...yönetim ileri görüşlü ol ![]() ![]()
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | 2 seçenek var ya Kleberson kalacak ancak forvet arkasında oynatılacak ya da 7 milyon euro ya satılacak yerine gerçekten iyi bir ön libero alınacak ancak bilidğim bişey var Tİgana ön libero ya düşündüğü 2 isim var birisi Geremi diğer Mavuba 2 sinden birini mutlaka istiyormuş ! Yönetimde gereminin gelcek sezon sözleşmesi bittiği için bu sezon kiralamak gelecek sezon bedavaya kapatmak istiyor ancak chelsea pek yanaşmıyormuş ! | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | evet adamı ya istediği yerde oynat...yada değerliyken sat gitsin..aynı salaklığı pancu da da yaptılar..satmadılar zamanında,sonra ellerinde patladı
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |