|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
17-07-2007, 02:29 | #1 | ||
Banned Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 |
Barcelonalı orta saha oyuncusu Xavi Hernández, Barcelona’nın tarihindeki en iyi kadroyu oluşturduğunu ve tüm oyuncuların takım oyununa katkıda bulunması gerektiğini söyledi. Yeni kurulan takım hakkında yorumda bulunan oyuncu, "Barca tarihinde hiç bir dönem bu kadar yıldız oyuncu bir arada olmadı," dedi. Thierry Henry, Yaya Touré, Éric Abidal ve Gabriel Milito’nun transferlerinin ardından oldukça heyecanlı görünen Xavi, "Son 10 senenin en iyi kadrosunu oluşturduk. Bir Barca taraftarı olarak tüm transferlerin 10 numara olduğunu söyleyebilirim," diye konuştu. Xavi daha sonra tek tek yeni oyuncuları değerlendirdi. Sözlerine Henry’i överek başlayan yıldız, "O gerçekten inanılmaz bir oyuncu. O maçın kaderini değiştirebilecek gerçek bir yıldız," dedi. Daha sonra Zaragoza'dan gelen Milito'ya değinen Xavi, "Milito’ya gelince, 5 yıl önce Puyol’a onun gelip Barcelona’da oynayabileceğini söylemiştim. Onunla her karşı karşıya oynadığımda aynı şeyleri hissettim. O çok yetenekli bir oyuncu," dedi. Xavi, Abidal ve Yaya Toure içinse şöyle konuştu: "Geçen yaz Dünya Kupası'nda ona karşı oynadım. Çok güçlü ve fizikli bir oyuncu. Touré’yi diğerlerinden az tanıyorum ancak orta sahada gücümüze güç katacağını biliyorum." Xavi, Frank Rijkaard’ın Henry, Ronaldinho, Samuel Eto'o ve Lionel Messi’yi nasıl kullanacağını bilmediğini ancak hepsinin bir arada oynamasının zor olabileceğini de söyledi: "Bu 4 oyuncu da sadece hücumu düşünüyor ve dünyada böyle 4 forvetle oynayan hiç bir takım yok. Rijkaard’ın hepsine yer açabilmek için taktiklerini değiştirip değiştirmeyeceğini bilmiyorum.Ancak hiçbirinin yedek oturmak istemeyeceği kesin. Tüm bu oyuncular her an maçın kaderini değiştirebilecek nitelikte yıldız oyuncular. Geçen sene yaşananlardan sonra bu sezon herkes sadece takımı düşünmeli. Herkes önce takımı ardından da kendini düşünmeli."
__________________ ZORU sewerim İMKANSIZ waktimi alır... | ||
|
17-07-2007, 12:23 | #2 | ||
Last Eagle Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 19 | adam haklı çok fena bi kadroları var
__________________ Beşiktaşım,Hayat Sensin,Dünyam Sensin,Herşey Sensin,Gelecekse Tüm Acılar Biz Hazırız Senden Gelsin,Bu Sevdadan Vazgeçersek,Allah Belamızı Versin. !!! | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |