|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
10-05-2006, 17:17 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 20 |
“Beşiktaş Her Zaman Şerefiyle Mücadele Eder” 10.05.2006 09:16 Genel Sekreterimiz Kenan Öner, BJK TV’de Faik Gürses’in sorularını yanıtladı. Öner, “Galatasaray maçında bütün söylentilerin boş olduğunu gösterdik. Rakibimizden daha iyi olduğumuz maçı, şanssız bir şekilde kaybettik” dedi. Galatasaray derbisinde Takımımız’ın sezonun en iyi oyunlarından birini oynadığını belirten Genel Sekreterimiz Kenan Öner, “Maç öncesinde ortaya atılan bir takım spekülasyonlar karşılaşmanın önemini arttırdı ve derbi normalin üzerinde bir önem kazandı. Biz takım olarak bir hafta boyunca bu maça konsantre olduk. Bütün futbolcularımız bu maça kilitlendi. Maçın başından beri de kazanmak için ellerinden geleni yaptılar. Ancak ne yazık ki şanssız bir şekilde uzaktan yediğimiz iki golle maçtan yenik ayrıldık. Çok iyi olduğumuz bir maçta bu şekilde mağlup olmak kötü oldu” diye konuştu. Kupa maçının hemen sonrasında temposu yüksek bir maça çıkan Takımımız’ın sahaya çok istekli çıktığını ve oynanan futbolun da bunun bir kanıtı olduğunu söyleyen Öner, “ Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören, Teknik Kadromuzu ve oyuncularımızı bu maça motive etmek için çok çalıştı” dedi. Karşılaşma öncesinde ortaya atılan söylentilerin, mahalle arasında oynanan maçlarda bile olmayacağını ifade eden Kenan Öner, “Başkanımız, haftalar öncesinde verdiği demeçte aklından geçenleri şeffaf bir şekilde dile getirmiştir. Biz, Galatasaray karşısında galibiyetten başka hiçbir şeyi aklımızdan geçirmiyorduk. Bu tür yorumlar ayıptır, günahtır. Spora saygısızlıktır. Beşiktaş bu tip ortamlarda hiçbir şekilde olmadı olmayacak da. Beşiktaş, her zaman olduğu gibi şerefiyle mücadele edecektir” dedi. Öner, Cordoba’nın çok iyi bir kaleci olduğunu ancak son dakikada yenilen şanssız bir golün kendisini çok yıprattığına inandığını belirtti. Yönetim Kurulu olarak gerekli çalışmalara başlanacağını da sözlerine ekleyen Genel Sekreterimiz, Teknik Kadromuz’un vereceği rapor doğrultusunda yabancı oyuncuların durumunun netlik kazanacağını ifade etti. Öner, ayrıca “Cordoba’nın Türkiye’deki misyonunu tamamladığına inanıyorum” dedi. Kupayı kazanmamızın Camia’ya büyük bir sevinç yaşattığından da bahseden Kenan Öner konuşmasını şöyle sürdürdü: “Kupaya kenetlenmiştik. Ne olursa olsun tek amacımız kupayı kazanmaktı. Maçtan önce Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören soyunma odasında öyle bir konuşma yaptı ki, ben futbolculara baktığım zaman hepsinin fırlamaya hazır birer çelik yay gibi olduklarını gördüm. Çıkıp mükemmel bir futbol ortaya koyarak kupayı kazandık. Beşiktaşlılık yürekten gelen bir olgu. Kupa maçında bütün Camianın orada olduğunu gördük. İktidar, muhalefet hepsi yan yana kol kola oradaydı. Kimin görüşü ne olursa olsun hepsi Beşiktaş’ın başarısı içindir. Nitekim finalde Yönetim, muhalefet omuz omuza maçtan alnımızın akıyla çıktık ve çok arzuladığımız kupayı kazandık.”
__________________ Dünya üzerinde yok böyle bir aşk..En büyük Aşk Beşiktaş… | ||
|
10-05-2006, 17:38 | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 20 | Kenan Öner, "Beşiktaş'a, Fransız ekolünü getiriyoruz" Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner, gelecek sezon ligde kesinlikle şampiyonluğa oynayacak bir takım kuracaklarını söyledi.Beşiktaş TV'de Soru-Cevap programına katılan Öner, pazartesi günü yapılacak yönetim kurulunda transfer konusundaki klişelerin ortaya konulacağını anlatarak, bu sene çok sağlıklı kararlar almak istediklerini kaydetti. Öner, Fortis Türkiye Kupası'nı kazanmayı çok istediklerini ve bunu başardıklarını, ancak iki sezondur ligde geride kalmanın ezikliğini yaşadıklarını vurgulayarak, ''Biz o eziklikten dolayı kupaya sarıldık. Bunun için de gelecek sezon lig şampiyonluğuna oynayacak, asla geride kalmayacak bir ekip oluşturmak istiyoruz. Teknik direktör Tigana da Türkiye'deki lige ısındı, o da şampiyonluğu çok arzu ediyor. Seneye şampiyonluğa oynayacak takım kurma arzusunda. Beşiktaş'ın yararına ne olacaksa, duygusallığı bir kenara bırakarak yapacağız'' diye konuştu. Tigana'ya çok güvendiklerini ifade eden Kenan Öner, Fransız hocanın, çok çalışkan ve disiplinli bir teknik adam olduğunu kaydetti. Öner, Tigana'nın antrenman yapmayan futbolcudan hoşlanmadığını da kaydederek, ''Kendisi 'Ben de yıldız bir oyuncuydum, ama bir gün bile antrenman kaçırmadım. Antrenman eksiği bulunan oyuncuyu kabul edemem' diyor'' ifadesini kullandı. Fransız vatandaşı olan Tigana'nın ülkesinden futbolcu transfer etmek istediğini anlatan Kenan Öner, şöyle devam etti: ''Biz de istiyoruz. Olursa o da rahat edecektir, takım içinde homojenlik olacaktır. Yönetimimiz yabancı konusunda kendisine yetki verdi. Onun beğendiği oyuncuları takımımıza katacağız. Transfer edilecek oyuncular, iyi futbolcu, profesyonel olmalı ve karakteri de önemli. Beşiktaş'ın dokusuna, yapısına uygun futbolcu almak istiyoruz. Faydalı olacak, hepimizin seveceği, performansı yüksek oyuncular transfer etmek istiyoruz.'' Brezilyalı futbolcu Bobo'nun kalmasını istediklerini dile getiren Öner, ''Kendisi ileride iyi futbolcu olacak. Ancak, bonservisi var. Kulübüyle bir noktada buluşursak bu oyuncunun kalmasını istiyoruz'' dedi. Öner, Baki Mercimek ile ön anlaşma yaptıklarını, ancak transferin henüz bitmediğini söyledi. Kaleci konusunda tercihi Tigana'nın yapacağını belirten Öner, ilk etapta Türkiye'ye bakıldığında Beşiktaş'ın kalesini koruyacak bir isimin akla gelemediğini anlattı. Tümer'in kalitesinin ve klasının tartışılamayacağını dile getiren Kenan Öner, ''Kendisinin istediği zaman gitme bonusu var. Askerlik sorunu var. Askerlik yaşının üste çekilmesi halinde yönetimimiz oyuncunun durumunu değerlendirecektir. Tümer, bir anda göz ardı edilebilecek bir oyuncu değildir'' diye konuştu. Galatasaray karşılaşmasına da değinen Öner, galibiyeti çok istemelerine ve iyi oynamalarına rağmen yenildiklerini söyledi. Kenan Öner, ikinci golün yönetim olarak kendilerini şok ettiğini ve yerlerinden kalkamadıklarını kaydederek, ''Maç biterken gol yedik. İnönü'de bu sezon bir şanssızlığımız var. Yaptığımız inşaattan sonra bir şeyler oldu, biz buna inanıyoruz. Bütün sezon boyunca lig ve UEFA Kupası maçlarında İnönü'de bu şanssızlığı yaşadık'' dedi.
__________________ Dünya üzerinde yok böyle bir aşk..En büyük Aşk Beşiktaş… | ||
10-05-2006, 17:54 | #4 | |||
Tecrübe Puanı: 19 | Alıntı:
AVRUPANIN EN UYUZ MAÇLARININ OYNANDIĞI LİGDİR. O EKOLDEN GELENİNDE UYGULATACAĞI FUTBOL VE ELDE EDECEĞİ BAŞARISIDA SINIRLI OLACAKTIR. | |||
10-05-2006, 18:46 | #6 | |||
Banned Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 | Alıntı:
| |||
11-05-2006, 00:46 | #7 | |||
Tecrübe Puanı: 19 | Alıntı:
arsenali İngilteredeki, maçlarını izliyormusun bilmiyorumda .oyununu nasıl beğniyorsun anlamadım. Deplasman fukarası takım Chelsea ile arasında 24 puan lig üçüncüsü Liverpool la arasında 15 puan fark var. Kendi liginde başarılı değil ayrıca o kadar önemli ve kaliteli oyuncularına rağmen bu kadar puan farkı var. Eğer şampiyonlar ligi başarısını söylüyorsan, başka bir örnek vereyim Midlessbrough ligde 14 cü ve küme düşmekten zor yırttı.Fakat UEFA kupasında final oynadı. Yani bir taraftaki geçici başarılar örnek teşkil etmez. Öyle olsa idi 200 yılında Galatasarayda UEFA kupasını aldı.Şimdi GS çok başarılı ve iyi mi oynuya 5 yıldan beri ne halt yapabildi avrupa arenasında. FRANSIZLAR; FUTBOLA FRANSIZDIR. | |||
11-05-2006, 09:52 | #8 | ||
Kıdemli Kartal Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 | Eğer ki Fransa ligini beğenmeyiyorsanız ne diyeyim size adamlar her sene en aaz 10 futbolcu ingiltereye satıyor farkındamısınız eğer ki liglerinde tutabilseler avrupada Lyon gibi en az 3 takım daha olur fransanın ! | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |