![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
![]() SERGEN'E VEFASIZLIK 10.05.2006 13:00 Beşiktaş'ta vefasızlık kader oldu... Üstelik bu yeni değil... Çok eskiye dayanır vefasızlığın başlangıcı... Gökhan, başkanla tokalaşmadığı için kovuldu, Feyyaz hakkını aradığı için... Ali bir anda Kayseri'de buldu kendini, Metin, Van'a kadar uzandı... Oysa bunlar Kartal'ın makus talihini değiştiren efsanelerdi... Bu temel taşlarıyla üst üste şampiyonluklar geldi... Ezeli rekabette F.Bahçe, G.Saray ve Trabzon'la yapılan mücadelenin seyri değişti... O efsanelerden Recep Çetin, altyapıdan kovuldu... Ulvi boş tribünler önüne jübile yaptı... Rıza futbolu bırakacağı sezon Daum tarafından ipe çekildi... Bazı maçlarda dalga geçercesine son saniyelerde oyuna alınır oldu... Sergen, bir yöneticiyle forma numarası konuşunca kovuldu... İstanbul'dan başladı, Siirt'e, F.Bahçe'ye, iki kez G.Saray'a bir kez Trabzon'a uğradıktan sonra tekrar yuvaya döndü... Dönmekle de kalmayıp bu camia için çok ama çok önemli olan 100. yılda G.Saray ile oynanan final maçına damga vurup şampiyonluğu getirdi... Şimdi diyorlar ki; Sergen gitsin! Sorarsanız bunun adı profesyonellik. Açıklaması da çok janjanlı: "Biz futbolcunun geçmişine değil geleceğine bakıyoruz!" Belki de bu nedenle Beşiktaş, Beşiktaş olamıyor yıllardır...Vefasızlık bir yönetim biçimi haline geldiği için... Yepyeni bir takım hedefliyor yönetim... Bir yıllık hoca ve neredeyse tamamı yeni gelecek olan futbolcular... Oysa en yeni başlangıçların bile tecrübeye ihtiyaçları vardır... Ben Sergen kalırsa takımı sırtlar demiyorum, bunu yapamayacaksa bile kalmalı diyorum... Çünkü Beşiktaş'ın sembolüdür Sergen. Bundan sonra gitmek Sergen'e, göndermek de Beşiktaş'a yakışmaz... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |