|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
30-08-2007, 00:26 | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 20 | Böyle yapmaya devam edecekse gitsin..
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | ||
30-08-2007, 00:27 | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 18 | dofolsun gitsin yaptıgı hareket tum besıktaslılaradır biz orda turubunde canımızı dişimize takmısız ellerimiz şişti bagırmaktan seslerimiz kısıldı .bole bi adam cıkıyo ve bize hakaret edıyoo .mac 2-0 ondeyken hemde kasıtlı yapılmıs sinan engine karsıydım ama simdi iyiki gelmiş ve onu getıren baskana da helal olsun dıyorum ertugrul hocaya bazı fotbolcular kazan kaldırmak istedi ama yapamadılar sinan engin olmasaydı belki bizi zor anlar beklerdi
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
30-08-2007, 00:37 | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 18 | Evet çok haklısın ilerde sorun yaşarız böyle oyuncular ile zaten talibi var brazilyadan hiç düşünmeden yollanıp mehmet yıldız getirlmeli....
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
30-08-2007, 00:48 | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 18 | geçen yıl oynadığı maçlarda gol atmasa bile elinden gelen en ii mücadeleyi gösterdi.. bu sezon belliki bobo nun formu ve yabancı bir forvetin alınmasıyla strese girmiş ilk defa böyle bişey yapıyor ceza verilmeli ama gönderilmemeli nobreyi fenerden alıp türk yapmışsın nobre gideceği her takım için avantajdır onun için takımda kalmalı | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |