![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Dişi Kartallar Bu Bölüm de Dişi Kartallar Bayanlara özel konuları açabilirler. tartışabilirler. |
![]() |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Sadece ALLAH derim ![]() İnanılmaz bi denge içinde Yaratılan Dünyada Oyun oynuyoruz ![]()
__________________ AğLa Yarali Kalbim Hepsi YaLan ağLa bir avuç KüLDür eLde kaLan Artık Savrulup GitSende Rüzqara ağLa mazidir Şimdi SenIn oLan.... HatIrLa SevqiLi.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Süslü püslüden hazetmiyorum hiç. Bi tane makyaj istemiyorum ben.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | valla her zaman derim cirkin kadın yok dur bakımsız kadın vardır die onlar baya abartınca süslü kadın oluyolar ondan bakmamamk mümkünmü ![]() ![]() ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yok kardeşim ben sana katılmıyorum çirkin kadın yoktur sözüne şöyle bi dışarı çık ve bak okadar çok çirkin kadın varki birde bunlara kendine yakışmayan bir makyaj yapanlar var ama birşey daha var bakımlı ve güzel makyaj yapan kadınlar var onlara bakmamak mümkün değil gerçektende harika insanlar bende sade kendi güzelliğindeki kadınları severim ama makyajada karşı asla değilim (sadece izmirde çirkin kadı yoktur)oda havasından mı suyundan mı bilinmez gerçekten %/90 çok güzel geri kalan %/10 da güzel e yakın özellikle gözleri
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Aman söz konusu erkeklerse ne söylediklerinde ne de yaptıklarında mantık aramanın faydası yok şekerim ![]()
__________________ Türküler Sustu , Halaylar Durdu Hüzün Geldi Baş köşeye kuruldu Yoruldu Yüregim , Yoruldu | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | süpersin :P
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/disi-kartallar/37086-neden-erkekler-hep-dogal-kadin-derler/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 11-03-2008 01:44 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |