|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
07-03-2006, 14:28 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 22 |
"Ahmed Hassan, Tümer, Tayfur, Çağdaş, İbrahim Üzülmez, Okan, Ali Güneş, Mustafa Doğan, Cordoba, Murat, Sergen, Ramazan ve Bobo" hepsi topun ağzında... Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Kıvanç Oktay, takımda 13 oyuncunun sezon sonunda sözleşmesinin sona ereceğini, bu futbolcuların siyah beyazlı kulüpteki geleceklerinin teknik direktör Jean Tigana’ya bağlı olduğunu söyledi. Oktay, "Ahmed Hassan, Tümer, Tayfur, Çağdaş, İbrahim Üzülmez, Okan, Ali Güneş, Mustafa Doğan, Cordoba, Murat, Sergen, Ramazan ve Bobo’nun gelecek sezon takımda forma giyip giymeyeceği Tigana’nın vereceği rapora göre belli olacak" dedi
__________________ vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez. M.K.Atatürk edenin ..... | ||
|
08-03-2006, 14:34 | #3 | ||
Kıdemli Kartal Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 | Çağdaş ve Ramazan da kalmalı bence . Cordoba olmadığı zaman kalede Murat ı görmek istemiyorum. Volkan zaten kayıp sezon başından beri.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
08-03-2006, 14:52 | #4 | |||
Tecrübe Puanı: 19 | Alıntı:
__________________ Rustu Ridvan Ibrahim Ferrari Ismail Quaresma Ernst Necip Volkan Bobo Nihat | |||
08-03-2006, 16:47 | #5 | ||
B J K Üyelik tarihi: Jan 2006
Tecrübe Puanı: 20 | Cordoba (Alternatifi olursa gidebilir) İbrahim Toraman Gökhan Zan İbrahim Akın (şişarmaz ise) Mehmet Sedef Gökhan Güleç Sergen Yalcin (Bazi özel maçlar icin) Ahmet Hassan Keleborson (Sistemini bulursa kendini gösterir) Bunlardan Hariç Hepsini topla gönder bence. Birde Gecen bir takimde zenci libero gördüm gecen hafta gs yada fb nin oynadiklari bir takimda süperdi o eleman gelirse bizim defans süper olur. ha Koray da gitsin bence cünkü kötünün iyisine deil en iyilere ihtiyacimiz var. | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |