![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #5 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Feb 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
podolsky alınamazmı acaba orta sahaya??? birde defansa romada oynayan mexes'ten başkası olmamalı...ön liberoya sisokko olabilir liverpool da oynayan hemde çok iyi olur... ama forvete cisse den başkası alınmamalı transfer sorumlusuna ve tiganaya sesleniyorum bu transferi yapın adam bizde çok iş yapar rakiplerimiz (ronalda, roberto carlos,morientes,raul, gravesen)den bahsederken bizim gidip 35 li wiltord la ilgilenmemiz biraz saçma değil mi??? cevaplarınızı bekliyorum (sarıyerli kartal)... | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
hayal gormeye gerek yok. carev ı bıle yolladık bızım iii sistem adamlarına ihtiyacımız var aynı lucescunun yaptıgı gıbı ronaldo zago guinti.... tiganada eksik gordugu yerlere bu kalıtede oyuncular bulmalı bıde tabii beşiktaşı sırtlayacak devamlılıgı olan yani sergen gibi olmayan sahada olan bır oyuncuya onuda artık tigana bulsun yeter 3 senedır boş transferler yapıp duruyoruz bu sene boyle olmaz ihşallah tiganaya guvenıyorum ihşallah o yanıltmaz bizleriii.... | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | TAKIMFAN GİTMESİ GEREKEN OYUNCULAR. Murat Şahin Oscar Cordoba Ali Güneş Çağdaş Atan Tayfur Havutçu Okan Buruk İbrahim Üzülmez Ali Tandoğan Kleberson Deivson Rogerio Da Silva (Bobo) Ahmed Hassan Kamel Tomas Jun Ahmet Dursun TRANSFER EDİLMESİ GEREKENLER Fenerbahçenin genç oyuncusu OLCAN ADIN çok iyi bir yetenek onu mutlaka almalıyız..... Denizlispordan LEVENT KARTOP.. Trabzondan GÖKDENİZ ve Miroslaw Szymkowiak ... Malatyadan BİLAL KISA, Fevzi Tuncay Erciyesten İlhan Özbay Gaziantepten Ömer Çatkıç Ankargücünden Umut Bulut | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |