|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
28-05-2006, 03:30 | #1 | ||
Dişi Kartal Üyelik tarihi: Feb 2006
Tecrübe Puanı: 21 |
Yıllardır Beşiktaş basketbol takımının maçlarını izliyorum. Ancak dün akşamki mücadele, yürek ve desteği gördüğümü hatırlamıyorum. Efes’i yenip seriyi 2-2’ye getiren Siyah-beyazlılar, Pazar günü biracılarla belki de şampiyonluk için karşılaşacaklar. Nereden başlamak gerekiyor gerçekten bilemiyorum. Maçı izlerken taraflı tarafsız herkes, Beşiktaş'ı ayakta alkışladı. Murat Didin, takımını öyle motive etmiş ki her pozisyonda bir Beşiktaşlı topu kazanmak için kendini yere attı. Taraftarın müthiş desteğini de arkasına alan Siyah-beyazlıları yenmek, dün akşamki Efes Pilsen için imkansızdı. Siyah-beyazlılarda herkes mükemmel oynadı. Takımın ihtiyacı olduğu dakikalarda farklı farklı oyuncular takımın liderliğine soyundu. Maç gidiyor derken Barış üçlüğü gönderdi. Daha sonra Mithat takımını öne geçirdi. Umutcan, en önemli dakikalarda Smith'e müthiş savunma yaptı. Yeri gelmişken söylemek gerek, Smith gerçekten müthiş bir oyuncu. Pazar günü Murat Didin ve oyuncuları onu durdurmayı başarırlarsa işleri çok daha kolay olacak. Ve maçın kahramanına gelelim. Onunla yaptığım röportajdan sonra Pascal Kimani takma adını alan Jamaikalı, sadece bu sezonun değil belki de hayatının en iyi maçını oynadı. 24 sayı, 19 ribaunt. Kritik serbest atışları kaçırsa bile sahanın iki tarafında inanılmaz bir 40 dakika oynadı. Prkaçin'i adeta ezdi. Ancak Kimani o kadar istikrarsız bir oyuncu ki geleceği kestirmek zor. Ben serinin başında Beşiktaş'a bir maç kazadırsa tur Kartal'ın diye düşünüyordum. Kazandırdı. Takımın en önemli oyuncusu, lideri Kerem Tunçeri'nin sakatlığına rağmen hiç bir oyuncu maça bırakmadı. Kerem de takımını. İkinci yarıda saha kenarında ayağı buz dolu bir kovanın içinde gördük onu. Tunçeri bu takım için bir oyun kurucudan çok daha öte. Taraftarlar, gene görevlerini yapıp Akatlar'ı doldurmuşlardı. Ancak edilen küfürler Beşiktaşlı ruhuna yakışmadı. Ayrıca Efes hücum ederken tezahürat yapmak yerine rakibi ıslıklasalar, Lacivert-beyazlı oyuncuların üzerinde daha çok baskı olacak. Eminim ki Siyah-beyazlı renkelere gönül veren binlerce kişi Pazar günü Abdi İpekçi'de olacak. Efes tribünlerinde bile yer kalacağını düşünmüyorum. Murat Didin ve oyuncuları taraftarları şampiyonluğa o kadar inandırdılar ki bu yoldaki en büyük engelde herkes elinden gelen desteği verecektir. Efes'in işi Pazar günü gerçekten çok zor olacak. Şampiyonluğa susamış bir taraftar, basketbolu yüreğinde hisseden oyuncular ve tüm camianın yeni idolü bir antrenör. Bunları geçmek için iyi basketboldan fazlası gerekiyor... Engin Kehale kaynak:kartalhaber | ||
|
29-05-2006, 14:15 | #5 | ||
Banned Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 0 | bence kaiteli bi basketbolcu ama bi bakıyon cok iyi bi bakıyon takımda kaybulmus gitmiş.yani istikrarsızlık var kimanide.herseye ragmen beşiktaşlı olması yeter pascal pascal pascal kimani kimani kimani pascal kimani
__________________ FORUMDAKİ EZİKLERE .........DİKKAT... | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |