![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet arkadaşlar bu başlığın altına herkesin yazacağı bir şeyler vardır, kimimiz medyaya, kimimiz endüstriyel futbol, kimimiz teknik heyet, kimimiz, futbolcular hatta ve hatta taraftar diyenlerde oldu. Bizlerin hatası ilk olanı sonraya bırakmak dır, en son yönetimin toplanacağı ve toptan tı sonrası basına yazılı duyuru yapacağını biliyorduk, istifa olmayacağını’da çoğumuz tahmin ediyordu, bunların toplanacağız açıklamasıyla neden başlamadı, bizim imza kampanyamız veya demirören yeter adlı site, diyeceksiniz’ki son sivas maçında tepki gösterildi ? bende soruyorum kaç kişi maçtaydı ? işte ilk yapacağımızı en son yaptık, 5 sezon dur ’da bu acıları çekmeye mahküm olduk, Çarşı sinan engine karşı dendi, hemen ardında ümraniyeye gidip el sıkışıldı takım menfaati için denildi bu davranışı kimse sorgulamadı biz taraftar olarak görevimizi yapmadık, şimdide adam gibi muhalefet yok diyoruz, yazacağım yaşanmış çok olay var onları zaten sizlerde biliyorsunuz değinmek istediğim şimdiye kadar susulmasının sebebi son 5 sezonda yaşanlardan halen ders almamışız, İzmir de rakibimizi eze eze yenerek kupa aldık o kupa gs li federasyonun babasına götürüldü, biz bunları sorgulamadık biz bur dan kaybettik, şimdi İnşallah imzalar toplanır diyorum kongreye gidilir yoksa ne BEŞİKTAŞLI kalır nede çok övündüğümüz BEŞİKTAŞLILIĞIMIZ KALIR.
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |