|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
01-06-2006, 18:57 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 19 |
Beşiktaş'ta Sergen'e dönüş Beşiktaş’ta Tümer Metin’in Fenerbahçe’ye gitmesinden sonra gözler, takımın diğer yıldızı Sergen Yalçın’a çevrildi. Siyah beyazlı takımın teknik direktörü Jean Tigana’nın bu gelişmeler üzerine daha önce takımında istemediği Sergen konusundaki kararını değiştirdiği ve ondan yararlanacağını söylediği öğrenildi. Tümer kayıp değil Fransız hocanın önceki gün sportif direktör Erdil Arpacı aracılığıyla ikinci başkan Murat Aksu’ya mesaj göndererek, "Sergen’i istiyorum. Onunla yeniden anlaşmaya varılması yerinde bir karar olur" dediği ifade edildi. Tigana’nın F.Bahçe’ye imza atan Tümer için ise, "Gitmesi bizim için kayıp değil" yorumunu yaptığı öğrenildi. | ||
|
01-06-2006, 19:07 | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | bende sanmiyorum ama lig tv de izledim yöneticilerde sergenin geri gelmesini istiyormus tümerden sonra takimda agbeey yokmus diyorlar sanki besiktas agbeylere kaldi ya bu yönetim gicigima gitmeye basladi ya istifa edip gitsinler ya | ||
02-06-2006, 11:00 | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | o mu ağabey????? ya ben sergenin yaşam tarzını, söledii lafları hiç bi zmn beşiktaşa yakıştırmadım.. futboluna bişi demiorum.. gerçi artk ona da demek gerek ama nyse.. kolpadır bu haber.. tayfur menacerimiz var ya o abi olur, deli ibo var
__________________ "SANA DAR GELMEYECEK MAKBERİ KİMLER KAZSIN; GÖMELİM GEL SENİ TARİHE DESEM SIĞMAZSIN!!.." | ||
02-06-2006, 18:16 | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | siyah beyazsız forma dikensiz gül sergensiz beşiktaş olurmu?onun 10 dk oynaması yeter 90 dk bedavaya koşan birimi yoksa 10 dk oynayıp maç kazandırabilecek bir adam mı?bize bal yapmayan arı değil küçük bir çiçekten çok bal veren arı lazım o yüzden sergen geri gelsin en azından bjk ruhu taşıyor | ||
02-06-2006, 20:57 | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 37 | ne kadar olay olsada...form olarak çok tepelere çıkamasada...10 dakka oynasada..hiçbir zaman Sergen'e hayır demem... ama bu haber kolpa biras...
__________________ Besiktas JK . | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |