|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
01-06-2006, 22:43 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 19 |
sol bek ihtiyacına cevap verebilecek tek oyuncu gibi.transfer edilirse 2.lig den gelse bile macera olmaz adam yanılmıyorsam 25 yaşında ve tam anlamıyla bir sol bek.Milli takımdaki performansı hiç de fena değil.iyi bir sistem futbolcusu olabilir.Ergün ün genç haline benzetiyorum.Yalnız trabzonspor ciddi olarak ilgileniyormuş Nuri Albayrak'ın İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile olan geçmişteki güçlü bağları sebebiyle.heyacan ve sansasyon yaratmayacak ucuz maliyetli takıma katkı verebilecek bir oyuncu umarım biz alabiliriz | ||
|
01-06-2006, 22:55 | #4 | |||
Tecrübe Puanı: 19 | Alıntı:
kardes fatih terim bunu hep yapiyor aliskanlik oldu zamaninda vedati da yapti oda galatasaraya transfer olduydu ikinci ligden yani anliyacagin terim birseyler yapmaya calisiyor | |||
01-06-2006, 23:32 | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 21 | benim seyrettiğim maçlarda bir filmini göremedim adını bile 3-4 kez duydum valla maçlarda..karar veremedim bu adam hakkında...
__________________ BUGÜN PARA İÇİN FORMASINI SATANLAR YARIN PARA İÇİN VATANINI SATAR İnönü'ye karanlık çöktüğü zaman Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman Tribünde ÇARŞI coştuğu zaman Haydi bastır Şanlı Karakartalım | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |