![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Komikler Bu Bölümde Komik Yazı , Resim , Video Fıkra Görüntüler bulunur. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
besiktaş jk ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() |
Konu: 2009 dünyaya meteor çarpacak üye: eyvallah dostum emeğe saygı!! Konu: bülent ersoy hamile kalmış üye: (BU BIR UYARIDIR! Ezbere yorumlar yapmayin - YÖNETIM) için saol dostum bende bunu arıyordum!!! KonuMilli takımımız arjantin'e yenildi üye: süpersiniz çocuklar, böyle devam edin. Bu ülke sizinle gurur duyuyor Konu: Kızgın çocuk annesini öldürdü!!! üye: bizimle paylaştığın için teşekkür ederim. Böyle gençlere Türkiye'nin ihtiyacı var Konu: İşte Son Sürüm Dj Programları Kesinlikle Deneyin(resimli) üye: ooo Kardas harika resimler paylastigin icin saol Konu: bilim adamımız bir ilke daha imza attı!nobel fizik ödülünü aldı üye: yazık yaa Konu: benzine,una ,şekere,mazota gene zam yapıldı üye: oh ne güzel.ülkenin gidişatı iyi Konu: arkadaşlar bu programın aaaaaı lazım üye: banada lazım.napıcaz Konu: Fareyi ayaklar altına alma zamanı Üye: Güzel paylasim bizim evdeki kedi de acayip fare yakaliyo... Konu: YSK'nın İnternet Sitesi Çöktü.!! Üye: yazik yaaa ölen varmi acaba.. Konu: İnternette En Ucuz Ülkeler Üye: oleyyy internet ucuzluyor yani Konu: Java oyunlar Üye: abi bu japon oyunlari harika oluyo (BU BIR UYARIDIR! Ezbere yorumlar yapmayin - YÖNETIM).. Konu: Sigarayı bırakmanın 20 yolu Üye: abi bunlar harika yollar ellerine saglik Konu: Derimiz neden yaşlanır Üye: yaa kardas benim dedem de cok yasli ölürse cok üzülürüm..
__________________ “Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine” | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |