![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ya Arkadaşlar Neden Bu Kadar Çok Futbolcuları Eleştiriyoruz Bugünkü Maçtan Sonra Foruma Saçma Sapan Konular Açıldı Ve Açılmaya Devam Ediyor Neymiş Ali Tandoğanın Yediği Çalıma Bakarmısınız hey allahım ya konuya bak bu mudur yani başarıyı böyle mi bekliyoruz biz durun ya alttarafı bir maç alttarafı bir kupa maçı futbolcular insan insan robot değil ki hata yapmasınlar kaldı ki robotlar bile hata yapıyor işte biz hep özeniyoruz ya ingiltere'yi,ispanya'yı en önemlisi avrupa'yı ingilizler,ispanyollar bu yüzden başarılı oluyorlar o maçlara gidenler futbol izliyorlar takımın iyilerine kötülerine bakmıyorlar... evet oradaki futbolcular kaliteli olabilir lafımız yok biz de öyle maçlar izlemek istiyorsak bırakalım bu boş eleştirileri ben yapmıyormuyum yapıyorum Ama ben artık futbolun iyi yönlerini konuşmak istiyorum Yorumları Ali tandoğanın üzerinden yapmayalım arkadaşlar benim bahsettim o değil... LÜTFEN DUYARLI BEŞİKTAŞ TARAFTARI LÜTFEN....
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() Konu VeysTube tarafından (17-01-2008 Saat 00:11 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |