![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nobre 2. devre gönderilsin diyenler... Acaba nobre ile olan fikirlerini bizlerle paylaşabilirler mi.. Sadece paylaşım tartışmak için açmadım konuyu. Sadece Nobrenin Gaziantep maçından sonraki yorumlarınız nelerdir. Hala gönderilsin mi ? İlerideki maçlar da nasıl oynar acaba düşüncesinde misiniz? Arkadaşlar Fikrinizi Söyleyin Sadece Birbirimizin Yorumunu Alıntı Yapmayalım !
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() Konu VeysTube tarafından (26-01-2008 Saat 21:42 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ilk yorumu ben yapayım..o zaman gönderilmesin ileriki günlerde güzel oynamaya başlayacak düşüncesindeyim..
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ama herzamanki nobre gibi olacaksa gitsin.sonuçta takıma yararı olduğu sürece tabiki kalmalı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Nobre, yıllık 1 milyon 100 bin dolara oynuyor...bobo yıllık 600 bin dolara oynarken bile nobreden daha iyidi...
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nobre bu saatten sonra eğer gönderilmeye kalkışılırsa çok büyük hata olur holoskonun gelişi nobreyi ateşlediği kanatindeyim kendi stili goller atıyor umarım devamı gelir daha önce biraz şansızlık diyelim yoksa beceriksizlik diyelim bilmiyorum ama çok kaçıryordu bende buna çok kızıyordum çünkü eziklerdeyken adam yere düşerken bile gol atıyordu umarım hep böyle kalır ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kalsın kalsın bolluktan zarar cıkmaz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bence gitsin, cünkü arkadaslar görürsünüz bir kac hafta sonra bobo ile holosko isinicaklar birbirne ve ligin en iyi ikilisine birlestirecekler, bobo-holosko-delgado üclüsu bozulmasin bence.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | oynamıcak die direk gitsin yani yedektede durmasın.şuan fenerdede galatasaraydada bayko oynayacak adamı yedekte bile istemiyosun gitsin diosun.ondan iyi türk bulabileceksen önerirmisin bize.
__________________ YÖNETİM İSTİFA... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |