Bir ezik olarak Beşiktaş "ÇARŞI GRUBU" na ithafen yazı yazmaktan gurur duyuyorum.
Özellikle son ik-üç aylık sürede kendilerini bu kadar güzel ifade eden bir taraftar kitlesi görmedim.Beşiktaş maçlarını izlerken pankartlara dikkat edenler daha iyi bilirler.Bu ÇARŞI GRUBU son zamanlarda politik mesajlarını iyice artırdılar ve bu özellikle benim gibi insanları çok mutlu etti;hele de verdikleri mesajlar güzel olunca daha bir mutlu etti.
En başta,beni 1 MAYIS'ta aralarına alan ve orada bana kendilerinden biri olarak bakan "çarşı grubu" üyelerinden LEVENT ve SERDAR'a teşekkür ederim.Bu grup pankartlarındaki ORAK-ÇEKİÇ'ten de anlaşılacağı gibi MARKİST bir taraftar kitlesi.Bir ezik olarak kupa maçında sırf bu yüzden Beşiktaş taraftarlarının arasına oturdum,hemde ÇARŞI Grubu'nun içindeydim,hakikaten orada bulunmak çok güzelmiş.Yenildik ama galip taraftarın yanında oturup,onlarla beraber eğlenmek de çok zevkliydi."Galiptir bu yolda mağlup olan" dememiş miydi şair...Aynen öyle...
Maçta "NAZIM'ın kabri getirilsin" diye slogan atan,"MAHİR de Beşiktaşlıydı" diye slogan atan,"Çarşı savaşa karşı" diye tempo tutan bu büyük taraftar kitlesine karşı saygım ve sevgim daha da büyüdü...Sırf bu yüzden burada yazmak istedim,başka hiç bir amacım yoktur,lütfen başka yerler çekmeyiniz,ipler kopmuştur zaten.
Yazıya "Çarşı savaşa karşı" sloganına ithafen İzmir Atatürk Stadı'nda bağırdığım gibi "Hakan da savaşa karşı vesselam"....Yalnız bu lafım yüzünden yediğim tekmenin haddi hesabı yoktur,siz siz olun bu lafı etmeyin maçlarda...Benden söylemesi...
ezik olan ben degilim

bir forum'an okudum ve sizlerle paylaşmak istedim