![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Bir okulda bayan basketbol takımı kaptansız kalmıştı.Takım kaptanı olabilecek kalitede 2 öğrenci vardı.Ve ikisi de aynı derecede seviliyordu. Antrenörün aklına parlak bir fikir geldi. Hemen üçü kırmızı ve ikisi beyaz beş toka istedi. Tokaları masaya koydu. İki kaptan adayı sporcuyu yanına çağırdı. - Bakın çocuklar! Masanın üzerinde üçü kırmızı ikisi de beyaz beş tane toka durmaktadır. Şimdi ben, siz görmeden bunlardan ikisini saklayacağım. İkisini de saçlarınıza takacağım, sonuncusunu da masanın üzerine bırakacağım. Böylece her ikinizde diğerinizin başındaki toka ile masanın üzerinde duran tokayı görebilecek fakat kendi başınızdakini göremeyeceksiniz. Kim kendi başındaki tokanın rengini en önce söylerse onu kaptan yapacağım. Öğrencilerin her ikisi de kendi başlarındaki tokaları göremezler fakat diğerinin başındaki kırmızı toka ile masanın üzerindeki beyaz tokayı görürler. Bir süre sonra öğrencilerden biri atılır. - Hocam benim başımdaki toka kırmızıdır, der. Antrenör nasıl bildiğini sorar, öğrenci de gayet akıllı bir biçimde nasıl bildiğini açıklar. Acaba bu akıllı öğrenci başındaki tokanın rengini nasıl bildi? ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |